Βολές Ματσάκη κατά πάντων!

Ο Μάριος Ματσάκης καλεί τον γενικό εισαγγελέα και τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Υγείας να απαντήσουν αν έχουν εμπιστοσύνη στους 4 κυβερνητικούς ιατροδικαστές.

Μιλώντας στον “Άστρα” ο κύριος Ματσάκης κατήγγειλε μάλιστα την γενική εισαγγελία ότι υποσκάπτει την εμπιστοσύνη προς τους κύπριους ιατροδικαστές, αφού στις δύσκολες υποθέσεις μετακαλούνται ξένοι.

Όπως τόνισε και στην περίπτωση της δολοφονίας του ζεύγους στο Στρόβολο, ήρθε ιατροδικαστής από το εξωτερικό και θα πρέπει επιτέλους τόσο ο Γενικός Εισαγγελέας όσο και οι 2 Υπουργοί να απαντήσουν αν δεν εμπιστεύονται τους κυβερνητικούς ιατροδικαστές που έχουν διορίσει.

Στο μεταξύ ο κύριος Ματσάκης, ο οποίος ενεργεί εκ μέρους της οικογένειας, παρουσιάζεται έντονα ενοχλημένος αφού ακόμη δεν του έχει δοθεί έγκριση για διενέργεια αυτοψίας στη σκηνή του εγκλήματος. Τόνισε ότι η αυτοψία στη σκηνή είναι εξίσου βασική όσο και η νεκροτομή, και διερωτήθηκε γιατί του απαγορεύεται η είσοδος.

Ο κυριος Ματσάκης πρόσθεσε ότι έκαναν διαβήματα τόσο ο ίδιος όσο και ο δικηγόρος της οικογένειας, αλλά του απαγορεύτηκε από την αστυνομία, η οποία επικαλείται την νομική υπηρεσία.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy