Βοσνία και Εσθονία οι επόμενοι αντίπαλοι της Εθνικής Ανδρών

ΠΗΓΗ ΚΟΠ

Δύο επίσημους αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 θα δώσει η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών στις 31 Αυγούστου και 3 Σεπτεμβρίου.

Στις 31 Αυγούστου θα αγωνιστεί στο ΓΣΠ με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη (21:45:) και στις 3 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Εσθονία (19:00).

Πρόκειται για τους πρώτους αγώνες που θα έχει την ευθύνη της Εθνικής μας ο Ραν Μπεν Σιμόν και ασφαλώς η παρουσία νέου προπονητή, δίνει επιπλέον κίνητρα σε όλους. 

Ήδη ο νέος προπονητής έχει πιάσει δουλειά παρακολουθώντας αγώνες και πραγματοποιώντας συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές ενώ χθες τους ανέλυσε για πρώτη φορά τη φιλοσοφία του και τον τρόπο δουλειάς του, στην πρώτη του συνάντηση με όλους τους ποδοσφαιριστές, πριν την έναρξη των προπονήσεων. 

Με επτά βαθμούς απολογισμό στις πρώτες έξι αγωνιστικές του ομίλου, η Κύπρος θα προσπαθήσει για τη μέγιστη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή στον όμιλο, παρά το βαθμό δυσκολίας των αγώνων. 

Η Εθνική μας θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 τον Οκτώβριο με εντός έδρας αγώνα με την Ελλάδα (7 Οκτωβρίου) και εκτός έδρας αγώνα με το Βέλγιο (10 Οκτωβρίου). 

Η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 28 Αυγούστου το απόγευμα στο ΓΣΠ. Θα είναι η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ραν Μπεν Σιμόν ο οποίος, λίγες μέρες προηγουμένως, θα ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές που θα περιλαμβάνονται στην πρώτη του κλήση. 

Ενόψει του αγώνα με τη Βοσνία, προπονήσεις θα γίνουν στις 29 και 30 Αυγούστου ενώ η Εθνική μας θα αναχωρήσει για την Εσθονία την 1η Σεπτεμβρίου για τον αγώνα της 3ης Σεπτεμβρίου στο Τάλλιν.

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.