Βρετανία: Συνεχίζουν τον αγώνα τους για παραμονή στην ΕΕ οι πολέμιοι του Brexit

Σε σχέδιο πολέμιων του Brexit για μια σειρά εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών μέσα στο προσεχές καλοκαίρι που θα έχουν ως στόχο να κερδίσουν υποστήριξη για την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ, αναφέρεται ρεπορτάζ του ενημερωτικού ιστότοπου Politico.
 
Μεταξύ άλλων φέρεται να προγραμματίζεται μια μεγάλη συναυλία τον Αύγουστο στο Λονδίνο με τίτλο «Σταματήστε το Brexit», καθώς και μία διαφημιστική εκστρατεία με μεγάλες αφίσες στις οποίες θα αναγράφονται μηνύματα κατά του Brexit.
 
Επίσης, σχεδιάζεται μία εφαρμογή για smartphones μέσω της οποίας οι πολίτες θα μπορούν να επικοινωνούν με τους βουλευτές τους, ασκώντας τους πίεση υπέρ της ανατροπής της πορείας προς την έξοδο από την ΕΕ.
 
Το σχέδιο συντονίζεται μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από μία ομάδα 50 έως 60 πολιτικών και άλλων προσωπικοτήτων του δημόσιου βίου, όπως ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας του πρώην πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ, Άλαστερ Κάμπελ, ο επικεφαλής της φιλοευρωπαϊκής οργάνωσης Best For Britain, Μαρκ Μάλοχ-Μπράουν, το μέλος της Βουλής των Λόρδων του Συντηρητικού Κόμματος, Ρος Άλτμαν, η ακτιβίστρια Τζίνα Μίλερ που είχε αμφισβητήσει δικαστικά τη διαδικασία του Brexit και ο κυπριακής καταγωγής λόρδος Άντριου Άντονις.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy