Βρέθηκε χώρος για απόρριψη αδρανών στην Πάφο

Κατάλληλο χώρο για απόρριψη αδρανών υλικών στην επαρχία  Πάφου εντόπισαν οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, σύμφωνα με τον υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Νίκο Κουγιάλη.

Σε δηλώσεις του στην Πάφο, ο κ. Κουγιάλης διαβεβαίωσε ότι έχει εξευρεθεί κατάλληλος χώρος για τη δημιουργία της αναγκαίας υποδομής ώστε το έργο αυτό να λειτουργήσει απρόσκοπτα για ολόκληρη την επαρχία χωρίς την επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

Χθες είχε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος και έχει διευθετήσει το θέμα, σημείωσε, λέγοντας πως “προχωρούμε πλέον σε μόνιμες λύσεις”.

Η Πάφος, είπε, έχει γίνει πλέον μια πόλη υπόδειγμα και θα συνεχίσει η Κυβέρνηση να την στηρίζει σε μια προσπάθεια να αναδειχτούν οι ομορφιές της και να αναπνεύσει περισσότερο η οικονομία.

Ακολούθως συνεχάρη τις τοπικές αρχές, τον δήμαρχο Πάφου και το δημοτικό συμβούλιο και όλους όσοι έχουν εργαστεί αυτά τα χρόνια για να εξωραΐσουν την Πάφο και να γίνει σήμερα αυτό που όλοι θαυμάζουμε.

Ο υπουργός Γεωργίας ανέφερε πως έχει εξευρεθεί ένας χώρος όπου θα μεταφερθούν τα αδρανή υλικά που βρίσκονται σήμερα στη δημοτική αγορά και θα αδειοδοτηθεί και ένας άλλος χώρος ούτως ώστε να αποτελέσει τη μόνιμη πλέον λύση για να επιλυθεί αυτό το θέμα.

Ταυτόχρονα, συνέχισε, ψάχνουμε και μια δεύτερη λύση για την περιοχή του διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς.

Ο κ. Κουγιάλης ανέφερε πως θέλει να βοηθήσει τις Τοπικές Αρχές να διαχειριστούν με πιο ορθό και οικονομικό τρόπο αυτά τα προβλήματα.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy