Ξανά στο γήπεδο οι παίκτες της ΑΕΛ

Μετά το χθεσινό ρεπό που απόλαυσαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, επιστρέφουν σήμερα στο γήπεδο για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους, ενόψει του αγώνα με την Ανόρθωση που θα γίνει το Σάββατο.

Πρόκειται για μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για την ομάδα της Λεμεσού, ωστόσο ο στόχος της νίκης θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος. Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, πλην του Μάριου Ηλία.

Ο Κύπριος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα να κάνει δοκιμές, για να ξέρει ποιους παίκτες θα υπολογίζει για το αρχικό σχήμα της λεμεσιανής ομάδας. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα, ωστόσο αυτό είναι κάτι το οποίο θα αποφασίσει η τεχνική ηγεσία μέσα από τις προπονήσεις.

Το σημαντικό για την ΑΕΛ, είναι πως στα αποδυτήρια επικρατεί πολύ καλό κλίμα και η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας. Αυτό απέδειξε και στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα, το οποίο έβγαλε νικητές τους παίκτες του Πάμπου Χριστοδούλου.

Η ΑΕΛ θέλει να συνεχίσει να παρουσιάζει σταθερότητα στην απόδοσή της και αναμένεται πως η ομάδα θα παρουσιαστεί σε άλλο ένα παιχνίδι σοβαρή, ώστε να κυνηγήσει το στόχο για κατάκτηση των τριών βαθμών.

Χρίστος Αποστολίδης

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy