“Ξεκάθαρα αλλοιωμένη η φωτογραφία από οπαδική σελίδα του ΑΠΟΕΛ”!

Την έντονη αντίδραση της ΑΕΛ προκάλεσε η παραπομπή του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Ντάνι Μπενίτεθ στον αθλητικό εισαγγελέα για άσεμνη χειρονομία προς την κερκίδα του ΑΠΟΕΛ. “Ο πειθαρχικός εισαγγελέας έχει παραπέμψει για μια φωτογραφία από οπαδική ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ και στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι αλλοιωμένη…” είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της ΑΕΛ.

Αναλυτικά: “Υπάρχει πολύ έντονος προβληματισμός από κάποια γεγονότα και γι’ αυτό ο πρόεδρος απέστειλε χθες επιστολή με παράπονα και εισηγήσεις για το πως πρέπει να εξελιχθούν τα πράγματα απ’ εδώ και πέρα. Βλέπουμε κάποια πράγματα που δεν μας αρέσουν καθόλου. Η ΑΕΛ πολλές φορές δεν αντιμετωπίζεται όπως κάποιοι άλλοι”

Για την φωτογραφία με την χειρονομία Μπενίτεθ: “Θα περιμένουμε να εκδικαστεί η υπόθεση. Ο πειθαρχικός εισαγγελέας έχει παραπέμψει για μια φωτογραφία από οπαδική ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ και που φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι αλλοιωμένη. Οι φωτογραφίες αυτές δεν είναι από τις επίσημες που παίρνουμε οι ομάδες από τους φωτογράφους που είναι στα γήπεδα. Αν είναι να τιμωρούνται ομάδες και παίκτες μέσα από φωτογραφίες από οπαδικές ιστοσελίδες, θα μπούμε σε ένα φαύλο κύκλο”.

Για την τιμωρία Λαφράνς: “Ο Λαφράνς δεν έπρεπε καν να αποβληθεί. Σπρώχνει τον αντίπαλό του, αποβάλλεται ο ποδοσφαιριστής μας και ενώ σε άλλες περιπτώσεις δεν υπήρχε το -συν 2-, τώρα βλέπουμε επιπλέον τιμωρία”.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy