Ξεκινάει ο Μεγαλύτερος Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Χρηματοδότησης και Ανάπτυξης Νεοφυών Επιχειρήσεωνστον τομέα της βιώσιμης ενέργειας!

Οι ιδέες που θα ξεχωρίσουν μπορούν να λάβουν seed χρηματοδότηση έως και 150.000 ευρώ!

Μείωση του κόστους θέρμανσης κτιρίων με την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας, καινοτόμες αντλίες και εναλλάκτες θερμότητας, τεχνολογίες που μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας μέσω συσκευών ψύξης. Ακούγονται πρωτοποριακά όλα τα παραπάνω; Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ιδέες που διακρίθηκαν στον περσινό διαγωνισμό PowerUp! της InnoEnergy*.

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός για νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) στο χώρο της βιώσιμης ενέργειας, που διενεργείται σε 23 χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης, της Βαλτικής και της Μεσογείου, επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η νέα πρόσκληση για καινοτόμες ιδέες μόλις άνοιξε. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν, καταθέτοντας τις ιδέες τους από τις 19 Ιουνίου 2017 στο powerup.innoenergy.com.

Ο διαγώνισμος έχει δώσει την ευκαιρία σε πολλές καινοτόμες εταιρείες από την Ευρώπη να εξελίξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην παγκόσμια αγορά.

«Ο Διαγωνισμός PowerUp! είναι μία πλατφόρμα παρουσίασης ιδεών, οι οποίες υπό άλλες συνθήκες μπορεί να περνούσαν απαρατήρητες. Συμβάλλει σημαντικά στην εξέλιξη της καινοτομίας στο χώρο της βιώσιμης ενέργειας, στην Κεντρική και την Ανατολική Ευρώπη.

Οι ιδέες που θα διακριθούν, καθώς και άλλες οι οποίες θα έχουν την δυνατότητα να υποστηριχθούν, θα βοηθήσουν στην προστασία του περιβάλλοντος της Ευρώπης. Επιπλέον, με την είσοδό τους στην αγορά, οι ιδέες αυτές μπορούν να έχουν επίδραση σε παγκόσμια κλίμακα, με την βοήθεια της InnoEnergy», δήλωσε ο JakubMiler, CEO της Inno Energy Poland Plus, της διοργανώτριας εταιρείας του διαγωνισμού.

PowerUp_smartcities

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy