Ξεκίνημα με τριάρα για την ΑΕΛ

Πολύ καλά στοιχεία άφησε η ΑΕΛ στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι που έδωσε στη Βουλγαρία με αντίπαλο την Μπότεβ Μπλόβντιβ. Κέρδισε με 3-1 και είχε ως σκόρερ τους Αβραάμ, Αρουαμπαρένα και Σάσι. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ χρησιμοποίησε 22 ποδοσφαιριστές και έμεινε ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό από την ετοιμότητα της ομάδας του.

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Βοζίνια, στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Αβραάμ και στο δεξί ο Χάρης Κυριάκου. Λαφράνς και Ανδρέας Κυριάκου ήταν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, ενώ στο χώρο της μεσαίας γραμμής χρησιμοποιήθηκαν οι Νικολάου και Σαβανέ. Λίγο πιο μπροστά βρέθηκε ο Γερολέμου και στα άκρα της επίθεσης, πήραν φανέλα βασικού οι Μπενίτεθ και Μέσκα. Ο Μάριος Ηλία ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ χρησιμοποίησε επίσης τους Ευάγγελο Γεωργίου, Αϊρόσα, Μιτρέα, Μουστάκης, Σωτήρη Βασιλείου, Σοάρες, Παντελή, Φιντέλις, Σάσι, Αρουαμπαρένα και Μαύρου.

Το σκορ άνοιξε ο Ανδρέας Αβραάμ με ωραίο διαγώνιο σουτ στο 9ο λεπτό, ενώ η ομάδα της Βουλγαρίας ισοφάρισε στο 61ο λεπτό. Ο Αρουαμπαρένα έδωσε ξανά προβάδισμα στην ΑΕΛ στο 76ο λεπτό και στο 90′ ο Σάσι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι στιγματίστηκε από ένα απρόοπτο, όταν ένας ταύρος εισέβαλε στο γήπεδο. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, όταν το τετράποδο αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy