Ξενοδοχείο Radisson Blu στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Το πρώτο ξενοδοχείο αεροδρομίου στην Κύπρο θα ανεγερθεί δίπλα στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το διεθνή κολοσσό Rezidor Hotel Group, μέλος του ομίλου Carlson Rezidor.  Όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυπριακή εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων Sunnyseeker Hotels, υπογράφηκε η συμφωνία για τη δημιουργία και διαχείριση του δεύτερου ξενοδοχείου Radisson Blu στην Κύπρο και στη Λάρνακα.

Το Radisson Blu Conference and Airport Hotel Larnaka προγραμματίζεται να ανοίξει το 2019 και θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο αεροδρομίου και συνεδριακό κέντρο στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το ξενοδοχείο, δυναμικότητας 180 δωματίων θα βρίσκεται σε απόσταση μόλις ενός χιλιομέτρου από το διεθνές αεροδρόμιο Λάρνακας και θα διαθέτει εγκαταστάσεις για μεγάλες συναντήσεις και εκδηλώσεις και εξαιρετική υποδομή διασκέδασης και χαλάρωσης συμπεριλαμβανομένων σπα, γυμναστηρίου, γηπέδου τένις, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες.

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος και επικεφαλής ανάπτυξης του Ομίλου Rezidor Elie Younes δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που υπογράφουμε για το δεύτερο μας ξενοδοχείο στην Κύπρο και επεκτείνουμε τη σχέση μας με την εταιρεία Sunnyseeker Hotels. Η Κύπρος είναι μια αγορά στην οποία δεσπόζουν ακόμα οι τοπικές φίρμες ξενοδοχείων. Εμείς προσθέτουμε και μεγαλώνουμε τη διεθνή φίρμα Radisson Blu ανοίγοντας νέες επιλογές διαμονής στους πελάτες μας”.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Sunnyseeker Hotels Μάριος Πολυβίου εξέφρασε επίσης την ικανοποίηση του για την ανάπτυξη της σχέσης με τον όμιλο Carlson Rezidor με την υπογραφή για την ανέγερση του ξενοδοχείου Radisson Blu Conference and Airport Hotel στη Λάρνακα. “Πιστεύουμε ότι η ζήτηση θα αυξηθεί με τα αναμενόμενα σχέδια της πόλης για τουριστική ανάπτυξη σε συνδυασμό με την αξιοπιστία της φίρμας των Radisson Blu” ανέφερε.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο ξενοδοχείο Radisson Blu ανεγείρεται ήδη και βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο στην περιοχή του λιμανιού Λάρνακας.

Τάσος Περδίος

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy