Ζυμαρικά LATINO απο την Ελλάδα στα καταστήματα SMART

Ο όμιλος Smart στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης των εργασιών του έχει αυξήσει τις εισαγωγές προϊόντων από την Ελλάδα. Έχει συνάψει συνεργασία με αξιόλογα εργοστάσια με σκοπό τη διάθεση προϊόντων, γνωστών εδώ και αρκετά χρόνια στην ελληνική αγορά για τη σωστή σχέση ποιότητας και τιμής. Όλες οι εισαγωγές γίνονται από τον Όμιλο προσεκτικά και μελετημένα, ώστε τα καταστήματα Smart να προμηθεύουν τους καταναλωτές με ποιοτικά προϊόντα και σε ολόχρονα χαμηλές τιμές!

Η σειρά ζυμαρικών Latino αποτελεί τη νέα άφιξη των καταστημάτων Smart. 100% ελληνικά και ποιοτικά σκληρά στάρια, αυστηρά επιλεγμένα και πιστοποιημένα από την TUV Hellas, χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των ζυμαρικών Latino.
Κατά τη διαδικασία παραγωγής χρησιμοποιείται τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός και εξασφαλίζονται υψηλότατα επίπεδα υγιεινής, με αποτέλεσμα τα ζυμαρικά να είναι πλήρως παστεριωμένα και να μην λασπώνουν κατά το μαγείρεμα.

Τα ζυμαρικά είναι πηγή διαιτητικών ινών, πρωτεϊνών, υδατανθράκων, έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπος και δεν περιέχουν ζάχαρη ή αλάτι. Είναι ιδιαίτερα αγαπητά σε μικρούς και μεγάλους και αποτελούν την πρώτη ύλη για πολλές νόστιμες συνταγές. Η ευρεία χρήση τους στη μαγειρική οφείλεται στα πλεονεκτήματά τους. Διατηρούνται εύκολα και για μεγάλο χρονικό διάστημα, μαγειρεύονται γρήγορα και αποτελούν πηγή έμπνευσης με παραλλαγές.

Τα ελληνικά ζυμαρικά Latino θα τα βρείτε σε ποικιλία σχημάτων, σχεδίων και μεγεθών. Στη κυπριακή αγορά διατίθενται αποκλειστικά στα 15 καταστήματα Smart που λειτουργούν παγκύπρια. Έχουν ολόχρονα χαμηλές τιμές και άριστη σχέση ποιότητας και τιμής.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy