Ζητά εξηγήσεις το ΑΚΕΛ για την παρουσία Ιβάν Σαββίδη στη Βουλή

Έμειναν εκτός τελετής αρκετά πρόσωπα και είναι άξιο απορίας πώς προσκλήθηκε στην τελετή ο Ιβάν Σαββίδης δίπλα στον Αρχιεπίσκοπο.

Κάποιοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για την παρουσία του Ιβαν Σαββίδη στην τελετή εγκατάστασης του προέδρου της Δημοκρατίας Νικου Ανααστασιάδη, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου.

Μιλώντας στο πρωινό δρομολόγιο ο κύριος Στεφάνου ανέφερε ότι το πρωτόκολλο της βουλής ήταν πολύ πολύ αυστηρό εκείνη την ήμερα .

Έμειναν εκτός τελετής αρκετά πρόσωπα και είναι άξιο απορίας πώς προσκλήθηκε στην τελετή ο Ιβάν Σαββίδης και μάλιστα να βρεθεί δίπλα από τον προκαθήμενο της Εκκλησίας.
Το πρωτοκολλο της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι πολύ συγκεκριμένο πρόσθεσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ, δεν μπορεί να σηκώνει κάποιος ενα τηλεφωνο και να εξασφαλίζει την παρουσία του σε μια τόσο πολυ σημαντική τελετή,τονίζοντας ταυτόχροαν οτι η βουλή των αντιπροσώπων καλείτα να διευκρινίσει ποιος ήταν που τηλεφώνησε για εξασφαλίσει μια θεση στον Ιβαν Σαββιδη στη τελετη τελετή εγκατάστασης του προέδρου της Δημοκρατίας .

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy