Έρευνα: Το κρέας υπεύθυνο για το 60% των εκπομπών αερίων από την παραγωγή τροφίμων

Η παγκόσμια παραγωγή τροφίμων είναι υπεύθυνη για ένα σημαντικό μέρος -πάνω από το ένα τρίτο (35%)- των συνολικών ανθρωπογενών εκπομπών «αερίων του θερμοκηπίου» που κάθε χρόνο επιδεινώνουν την κλιματική αλλαγή. Μια νέα διεθνής επιστημονική μελέτη εκτιμά τη συμβολή αυτών των εκπομπών από τα τρόφιμα στους 17,32 δισ. μετρικούς τόνους ετησίως.   Από αυτές τις εκπομπές,
Διαβάστε περισσότερα: Έρευνα: Το κρέας υπεύθυνο για το 60% των εκπομπών αερίων από την παραγωγή τροφίμων…


Read More στο GoGreen

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.