Αποκαλύφθηκε το iPhone 15 – Ποιες οι αλλαγές

Στην πρώτη πρακτική δοκιμή των iPhone 15 Pro και Pro Max, τα νέα υλικά και η θύρα φόρτισης ξεχωρίζουν ως οι πιο μεγάλες αλλαγές από τα περσινά μοντέλα.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, η χρήση τιτανίου κατά μήκος των πλευρών των νέων τηλεφώνων, που αντικαθιστά τον ανοξείδωτο χάλυβα, είναι μια προσθήκη που τραβά την προσοχή. Το υλικό έχει σκοπό να κάνει τα τηλέφωνα πιο ελαφριά και ανθεκτικά, και αυτό το καταλαβαίνει αμέσως κάποιος όταν κρατάει τη συσκευή.

Η Apple παρουσίασε τα iPhone 15 την Τρίτη. Το νέο προϊόν – ειδικά οι ανώτερες εκδόσεις – αντιπροσωπεύει μία από τις μεγαλύτερες αναβαθμίσεις της εταιρείας εδώ και χρόνια. Και η Apple υπολογίζει στα νέα χαρακτηριστικά που θα βοηθήσουν στην αναστροφή μιας σπάνιας πτώσης πωλήσεων.

Apple has revealed its newest iPhones. @edludlow got a sneak preview of the iPhone 15 line, featuring USB-C, improved cameras and a titanium body https://t.co/hiMzZTgJKX pic.twitter.com/NVXqL4iONe

— Bloomberg TV (@BloombergTV) September 12, 2023

Αλλά μεγάλο μέρος της προσοχής την Τρίτη επικεντρώθηκε σε μια πιο μεγάλη αλλαγή. Όταν πήραν στα χέρια τους το νέο τηλέφωνο, οι συμμετέχοντες στο demo room, γύρισαν αμέσως τη συσκευή ανάποδα για να δουν τη νέα θύρα USB-C. Η υποδοχή είναι διαφορετική από το Lightning, το οποίο χρησιμοποιεί το iPhone από το 2012 και η αλλαγή είναι βέβαιο ότι θα ενοχλήσει ορισμένους καταναλωτές.

Ωστόσο, προσφέρει μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων, τουλάχιστον στα iPhone ανώτερης κατηγορίας. Και η Apple δεν είχε πολλές επιλογές σε αυτό το θέμα: Είχε εντολή από την Ευρωπαϊκή Ενωση για τη μετάβαση σε USB-C. Αισθητικά, κάνει μικρή διαφορά. Τα μεγέθη των Pro και Pro Max παραμένουν αμετάβλητα από την προηγούμενη γενιά, στις 6,1 ίντσες και 6,7 ίντσες.

Η τιμή ήταν επίσης μεγάλη πηγή συζήτησης μεταξύ των παρευρισκομένων. Τα περισσότερα μοντέλα iPhone θα παραμείνουν στο ίδιο επίπεδο φέτος. Η τιμή του iPhone 15 στις ΗΠΑ ξεκινά από 799 δολάρια και του iPhone 15 Plus από $899.

Μία προειδοποίηση: Η συσκευή ξεκινά τώρα με 256 gigabyte αποθήκευσης, σε σύγκριση με 128 στην προηγούμενη γενιά.

Πηγή: Euro2day.gr

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy