Τα φρούτα του γένους Citrus αναγνωρίζονται ως υγιεινή πηγή βιοδραστικών ενώσεων όπως βιταμίνες, καροτενοειδή, φυτικές ίνες και φαινολικές ενώσεις. Η παγκόσμια παραγωγή γεωργικών εσπεριδοειδών, συμπεριλαμβανομένων των πορτοκαλιών, των μανταρινιών, των λεμονιών, των περγαμόντων, των λάιμ και των γκρέιπφρουτ, έχει αυξηθεί έντονα τις τελευταίες δεκαετίες, φθάνοντας πάνω από 100 εκατομμύρια μετρικούς τόνους ετησίως. Τί είναι
Διαβάστε περισσότερα : Γκρέιπφρουιτ – Ποια η Διατροφική του αξία; … συνέχισε την ανάγνωση στο goodlife.cy Read More
