Κορονοϊός: Ποια η σχέση της πικρής γεύσης με τη φυσική ανοσία- Νέα μελέτη

Έλα στο Google News

Τα άτομα με μειωμένη ή μηδενική αίσθηση της πικρής γεύσης (non-tasters) ήταν πιο πιθανό να μολυνθούν από τον κορονοϊό Οι υποδοχείς της πικρής γεύσης στη γλώσσα έχουν συσχετιστεί με τη φυσική ανοσία απέναντι σε παθογόνα στη μύτη και στους ρινικούς κόλπους, ενώ γενετικές παραλλαγές στα γονίδια που κωδικοποιούν για τους υποδοχείς της πικρής γεύσης έχουν

Κορονοϊός: Ποια η σχέση της πικρής γεύσης με τη φυσική ανοσία- Νέα μελέτη… Read More στο GoodLife.cy

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.