Ο Όμιλος Πηλακούτα στηρίζει την πρώτη διοργάνωση των Techisland Αwards

Η BMW και η MINI στήριξαν με τη χορηγία τους, την απονομή των Techisland Awards, τη μεγάλη γιορτή της τεχνολογίας, που αναγνωρίζει την συνεισφορά στην ανάπτυξη του τομέα, προς όφελος όλων των κλάδων της οικονομίας και της Κύπρου γενικότερα.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η ΒΜW απένειμε επίσης το Role Model Award στην εταιρεία The Soul Publishing. Πρόκειται για μία τιμητική διάκριση για την αναγνώριση των προσπαθειών της για την προώθηση της ανάπτυξης της οικονομίας στην Κύπρο και την τοποθέτηση του νησιού ως προορισμό επενδύσεων και επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Σχετικά με το σκεπτικό της απονομής του βραβείου ο κ. Κόδρος Πηλακούτας, Head of Business Operations του Ομίλου Πηλακούτα, ανέφερε πως «ένα ανεπτυγμένο οικοσύστημα απαιτεί πρότυπα: εταιρείες που εμπνέουν, χρησιμεύουν ως μελέτη περίπτωσης και έχουν σαφή οικονομικό αντίκτυπο, είτε αυξάνοντας συνεχώς τον αριθμό των εργαζομένων τους είτε εγκαθιστώντας την έδρα τους στο νησί. Στην Κύπρο, έχουμε την τύχη να έχουμε υποδειγματικά πρότυπα όπως και οι υποψήφιοι στην κατηγορία Role Model».

Ο Όμιλος Πηλακούτα πρόσφερε την ευκαιρία σε ένα νικητή να περάσει ένα Σαββατοκυρίακο με το αμιγώς ηλεκτρικό BMW iX, τον πρωτοπόρο μιας νέας εποχής, που ενσωματώνει τις κορυφαίες τεχνολογίες αιχμής της BMW στο πεδίο της ηλεκτροκίνησης και της συνδεσιμότητας, με γενναιόδωρες αναλογίες στο εσωτερικό, εξαιρετικά μοντέρνο περιβάλλον και συναρπαστική δυναμική κίνηση.

Η έννοια της καινοτομίας και της πρωτοπορίας στον τομέα της τεχνολογίας, αναδείχθηκε και μέσα από την οπτική του Ομίλου Πηλακούτα με πρωταγωνιστές τα συναρπαστικά μοντέλα της BMW i7, iX, M2, Μ4 cabrio, και ΜΙΝΙ Electric, που φιλοξενήθηκαν στο χώρο της εκδήλωσης.

Το BMW i7, το αμιγώς ηλεκτρικό πολυτελές sedan, αποδεικνύει ότι μία μοναδική οδηγική εμπειρία και η απόλυτη αίσθηση ευεξίας, μπορούν να συνδυαστούν, μαζί με αδιαπραγμάτευτη δέσμευση στη βιωσιμότητα. To BMW iX ξεχωρίζει για το πρωτοποριακό στυλ και την έμφαση στην πολυτέλεια και την άνεση, πάντα με οδηγό τη βιωσιμότητα, ενώ το ΒΜW M2 ως κορυφαίος αθλητής, προσφέρει μια αυθεντική οδηγική απόλαυση. Το ΒMW M4 cabrio, συνδυάζει με άψογο τρόπο τον σπορ χαρακτήρα και την αποδοτικότητα στην καθημερινή οδήγηση. Το MINI Electric, αποτελεί το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο στην 60χρονη ιστορία της μάρκας και προσφέρει γνήσια αίσθηση ΜΙΝΙ, με οδήγηση μηδενικών ρύπων.

O Όμιλος Πηλακούτα χαιρετίζει τη διεξαγωγή των πρώτων Techisland Awards, που αποδεικνύουν τις προοπτικές ανάπτυξης της Κύπρου για μετατροπή της σε κόμβο τεχνολογίας.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy