
Σύμφωνα με τους ερευνητές του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Οχάιο πρόκειται για την πρώτη έρευνα που αξιολογεί κατά πόσο οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του πράσινου τσαγιού στο έντερο μπορούν να βελτιώσουν τους κινδύνους του μεταβολικού συνδρόμου. «Υπάρχουν πολλά στοιχεία ότι η μεγαλύτερη κατανάλωση πράσινου τσαγιού σχετίζεται με καλύτερες τιμές χοληστερόλης, σακχάρου και τριγλυκεριδίων, ωστόσο δεν υπάρχουν έρευνες που να συσχετίζουν τα οφέλη
Διαβάστε περισσότερα : Το «θαυματουργό» βότανο που μειώνει το σάκχαρο και καταπολεμά τη φλεγμονή … συνέχισε την ανάγνωση στο goodlife.cy Read More
