Ατομική έκθεση του Χριστόφορου Τοφαλλή

Η 3 Αngels Modern Art Gallery σας προσκαλεί στην ατομική έκθεση του Χριστόφορου Τοφαλλή .
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελεστούν από τον αξιότιμο δήμαρχο Λάρνακας κύριο Αντρέα Βύρα, την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου ώρα 8:00μμ στην 3 Angels Modern Art Gallery στη Λαρνακα.

Ένας σύγχρονος Έλ Γκρέκο…
Ρεαλισμός με μια δόση θεατρικότητας, φαντασίας και υπερβολής χαρακτηρίζουν τα έργα του Χριστόφορου Τοφαλλή που στόχος του είναι να προβληματίσει το θεατή, να τον ωθήσει να ταξιδέψει μέσα του προς αναζήτηση της δικής του αλήθειας.

Ο Χριστόφορος Τοφαλλή γεννήθηκε στη Λάρνακα από πρόσφυγες γονείς με καταγωγή την Αμμόχωστο. Μετά από ένα χρόνο σπουδών στο Academia di Belle Arti di Urbino στην Ιταλία, τελείωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στον κλάδο Καλών Τεχνών.

Έχοντας συμμετάσχει σε διάφορες ομαδικές εκθέσεις είναι έτοιμος για την πρώτη του ατομική έκθεση όπου μέσα τα έργα του αυτά περιγράφει τη δική του οπτική με ένα σπάνιο για την ηλικία του βάθος. Η θεματολογία του πηγάζει μέσα από σύγχρονα κοινωνικά και κοινωνικόπολιτικά προβλήματα και κατ´επέκταση την αντιμετώπιση όλων αυτών των προβλημάτων από τον σύγχρονο άνθρωπο, ενσωματώνοντας ιστορία, μυθολογία και αρχέτυπα με μια αφηγηματική και αλληγορική προσέγγιση.


Διάρκεια έκθεσης:
08.10.21~15.10.21
Σάββατο ,Κυριακή , Τετάρτη
5:00-20:00
Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή
11:00-13:00 & 17:00-20:00

Οδός Ανδρέα Θεμιστοκλέους
21Β, 6045 Δροσιά -Λάρνακα
Τηλ.Επικοινωνίας
99126602/99664290

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy