Επένδυση ζωής στην κοσμοπολίτικη οδό της Λευκωσίας: Stasikratous Residences της Cyfield

Μια έστω, απλή περιγραφή των πολλών πλεονεκτημάτων που θα χαρακτηρίζουν το νέο επιβλητικό κτίριο που θα ανεγείρει η Cyfield στην πρωτεύουσα, το «Stasikratous Residences», στην κοσμοπολίτικη οδό Στασικράτους, είναι αρκετή για να ωθήσει  κάποιο να κάνει την καλύτερη επένδυση της ζωής του.

Η είσοδος του κτιρίου αποτελείται απο μια πολυτελή αίθουσα υποδοχής, που είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τη φημισμένη οδό Στασικράτους, απ’ όπου το κτίριο έχει πάρει το όνομά του. Η πορεία από την είσοδο προς το εσωτερικό του κτιρίου εμπνέει πολυτέλεια με τοίχους που φέρουν ανάγλυφη μαρμάρινη επένδυση, υποδοχή με χάλκινα στοιχεία διακόσμησης και μαρμάρινα δάπεδα.

Το «Stasikratous Residences» προσφέρει δύο άνετους χώρους για εμπορική χρήση. Το όλο οικοδόμημα συνάδει με την ανάπλαση της περιοχής και ενώνει με δεξιοτεχνία την εντυπωσιακή πρόσοψή του με τη μοναδική αισθητική του δρόμου.

Τα πιο χαμηλά επίπεδα λειτουργούν ως ένα κομψό βάθρο για ολόκληρο το κτίριο, πλαισιώνοντας και παρουσιάζοντας ευδιάκριτα την εντυπωσιακή είσοδο μπροστά στο δρόμο.

Στον πρώτο όροφο οι κάτοικοι μπορούν να απολαμβάνουν στιγμές άνεσης στο ευρύχωρο πολυτελές σαλόνι, αλλά και να χρησιμοποιούν το ιδιωτικό γυμναστήριο.

Το τμήμα συντήρησης του κτιρίου στεγάζεται στον πρώτο όροφο μαζί με τον χώρο των μηχανολογικών εγκαταστάσεων, που βρίσκεται στο πίσω μέρος.

Οι δύο προσεκτικά σχεδιασμένοι τύποι διαμερισμάτων στο «Stasikratous Residences» εναλλάσσονται όροφο προς όροφο και χαρακτηρίζονται από ένα σύγχρονο και πολυτελές ύφος που υπογραμμίζει τη μοναδικότητα του κτιρίου. Κάθε όροφος έχει δύο διαμερίσματα, ένα 2 και ένα 3 υπνοδωματίων, τα οποία είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα, έτσι ώστε κάθε κάτοικος να μπορεί να τα μετατρέψει στο σπίτι των ονείρων του.

Κάθε διαμέρισμα διαθέτει εξαιρετικά ψηλά παράθυρα, που προσφέρουν εντυπωσιακή θέα στην πόλη, ενώ αφήνουν το φως και τον αέρα να εισέρχονται ανεμπόδιστα μέσα σε κάθε διαμέρισμα. Οι κάτοικοι μπορούν να απολαύσουν το μοναδικό κυματιστό μοτίβο των μπαλκονιών από κάθε κατοικία. Όμως οι καμπύλες και η πλαστικότητά τους δεν εντυπωσιάζουν μόνο εξωτερικά, αλλά επιτρέπουν στο φυσικό φως να μπαίνει άπλετο στους εσωτερικούς χώρους. Κάθε διαμέρισμα συνιστά ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν τον μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και τη φύση, αλλά δεν είναι πρόθυμοι να κάνουν συμβιβασμούς σε ό,τι αφορά την τοποθεσία και την άνεση.

Φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας, όπως το μάρμαρο, το ξύλο και το κεραμικό, συνδυάζονται σε κάθε χώρο, παρέχοντας μια ατμόσφαιρα φυσικής αρμονίας, κομψότητας και μοντέρνας πολυτέλειας. Τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα και φινιρίσματα ολοκληρώνουν το αριστοκρατικό και λειτουργικό εσωτερικό των διαμερισμάτων, συνθέτοντας έτσι το ιδανικό σπίτι.

Σίγουρα, όλα τα πιο πάνω απλώς σας κέντρισαν το ενδιαφέρον. Η ομάδα της Cyfield  θα χαρεί να σας φιλοξενήσει στα γραφεία της και να σας ενημερώσει για όλες τις λεπτομέρειες  αυτού του καινοτόμου κτιρίου, το οποίο αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές επένδυσης για το μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες

T. 8000 5757 | Email: [email protected]

https://www.cyfieldgroup.com/real-estate-development/landmarks/stasikratous_residences/

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy