Κόκκινο κρέας: Ο έξυπνος τρόπος να το τρώμε χωρίς να βλάπτει την καρδιά

Η κατανάλωση κόκκινου κρέατος μπορεί να έχει κακή φήμη ως επικίνδυνη για την υγεία της καρδιάς, όμως νέα έρευνα δείχνει ότι το άπαχο μοσχαρίσιο κρέας μπορεί να έχει μια θέση στην υγιεινή διατροφή. Στην τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο American Journal of Clinical Nutrition, οι ερευνητές βρήκαν ότι ο συνδυασμός της μεσογειακής διατροφής με

Κόκκινο κρέας: Ο έξυπνος τρόπος να το τρώμε χωρίς να βλάπτει την καρδιά… Read More στο GoodLife.cy

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy