Με 4 βραβεία ξεχωρίζει η Pylones Hellas στα φετινά Cyber Security Awards 2023

H Pylones Hellas, πάροχος ψηφιακών τεχνολογιών και ασφάλειας διαδικτύου, απέσπασε μαζί με τους πελάτες της τρία gold βραβεία και ένα bronze στα πλαίσια των ετήσιων Cyber Security Awards που διοργάνωσε η Boussias Communications για έργα που υλοποίησε για λογαριασμό τους.

Οι κατηγορίες που αφορούσαν στα τρία gold βραβεία είναι: “Fraud Prevention” με συμμετέχουσα εταιρεία την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, η Logistics σε συνεργασία με την ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ Α.Ε και η Identity Management με την Fenchurch Faris Ltd. To bronze βραβείο απέκτησε για την συνεργασία της με την ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ Α.Ε στην κατηγορία “Application Security”.

Στην Pylones Hellas και τους πελάτες της απονεμήθηκαν τα βραβεία:

Smart Bot Defense, Adapting Faster Than Criminals Retooling για την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

Η Pylones Hellas συνεργάζεται τον τελευταίο χρόνο με την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικής ασφάλειας, δηλαδή την εξασφάλιση των API της τράπεζας και πιο συγκεκριμένα τον τρόπο επικοινωνίας των χρηστών με το e-banking της τράπεζας. Η επιτυχημένη δράση της με μία από τις συνεχώς εξελισσόμενες ελληνικές τράπεζες συνεχίζεται.

A journey of a thousand miles begins with a secure Identity για την Fenchurch Faris

Μία ακόμη συνεργασία, που κατέκτησε το 2ο gold βραβείο και απέδειξε για μία ακόμη φορά τη σωστή διαχείριση των αναγκών του πελάτη αλλά και την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες προς την Pylones Hellas, οφείλεται στην συνεργασία της εταιρείας με την γαλλική εταιρεία παροχής ασφάλειας, Fenchurch Faris. Το επίπεδο συνεργασίας αφορούσε στα πλαίσια παροχής ψηφιακών υπηρεσιών cybersecurity.

Υποδομές για Zeroday vulnerabilities για την ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ Α.Ε.

Η συνεργασία με την ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ Α.Ε., μίας εταιρείας που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης υπηρεσιών, έγινε σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικής ασφάλειας και παροχής ψηφιακών εφαρμογών ασφαλείας και πιο συγκεκριμένα, Zero-day vulnerabilities με secure Access, Apps, APIs, Data και Advanced Application Protection. Η απονομή δύο συνολικά βραβείων, ενός gold και ενός bronze για την συγκεκριμένη συνεργασία, αποδεικνύει την άψογη συνεργασία των δύο εταιρειών.

H Pylones Hellas, έπειτα από τις τιμητικές διακρίσεις που απέσπασαν οι συνεργάτες της για τις επιτυχείς συνεργασίες που πραγματοποίησαν μαζί, απέσπασε και την ύψιστη διάκριση Cyber Security Services Provider of the Year. Η συγκεκριμένη διάκριση αφορούσε στις εταιρείες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη συνολική βαθμολογία από τα βραβεία που έλαβαν σε διαφορετικές κατηγορίες, αποδεικνύοντας το πολυδιάστατο έργο τους και τη σταθερή επένδυσή τους στην διατήρηση υψηλών δεικτών επίδοσης.

O κ. Εμμανουήλ Νέττος, Διευθύνων Σύμβουλος της Pylones Hellas, δήλωσε σχετικά με τις βραβεύσεις: «Αρχικά, συγχαίρουμε τις εταιρείες που βραβεύτηκαν και τις ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους που μας έδειξαν στην υλοποίηση των έργων αυτών. Με τις διακρίσεις αυτές γίνεται παραπάνω από προφανές πως μια καλή συνεργασία φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες απαιτητικές περιπτώσεις. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε λύσεις που θα αποτελούν καινοτόμες προτάσεις και θα ακολουθούν τις τάσεις της αγοράς.»

Ο κ. Γιώργος Λιναρδάκης, Διευθυντής Πωλήσεων της Pylones Hellas, με την σειρά του, τόνισε:  «Η Pylones είναι το ανθρώπινο δυναμικό της. Οπότε πρώτα και κύρια είναι σημαντικό να ευχαριστήσουμε την ομάδα μας που έφερε εις πέρας και με το παραπάνω τα έργα για τα οποία βραβεύτηκαν οι πελάτες μας.

Θεμέλιος λίθος μας αποτελεί πάντα η αποτελεσματικότητα, η καινοτομία και η κατάλληλη προετοιμασία για την σωστή έκβαση του εκάστοτε έργου.

Εκτιμούμε πολύ το γεγονός ότι οι πελάτες μας το αναγνωρίζουν και μας εμπιστεύονται αναθέτοντάς μας την ασφάλεια των συστημάτων τους.»

 

 

 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy