Τα Public παρουσιάζουν 3 Νέα iRepair σημεία εντός των καταστημάτων τους

Έτοιμα να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες 3 καταστημάτων Public είναι τα σημεία της iRepair, της κορυφαίας εταιρείας επισκευαστικών κέντρων ηλεκτρονικών συσκευών.

Οι επισκέπτες των σημείων service iRepair εντός των καταστημάτων Public θα έχουν πλέον πρόσβαση σε μία ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και επισκευής συσκευών τεχνολογίας που καλύπτουν smartphone, tablet, laptop και desktop συσκευές, συμπληρώνοντας τις υπηρεσίες που προσφέρει το Public, με δημοφιλείς για τους καταναλωτές επισκευές, όπως είναι των οθονών και μπαταριών, μεταξύ άλλων.

Ήδη έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους τα σημεία της iRepair που βρίσκονται εντός των καταστημάτων Public στο Mall of Cyprus, Nicosia Mall και Metropolis Mall. Σύντομα νέο σημείο iRepair θα ξεκινήσει να λειτουργεί και στο My Mall.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους επισκέπτες των καταστημάτων είναι η ευκολία για τον πελάτη, η άμεση επισκευή, και η υψηλή ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα, χάρη στην εξιδεικευμένη ομάδα της iRepair. Για παράδειγμα, οι πελάτες του καταστήματος Public θα μπορούν να αφήσουν το κινητό τους για άμεση αλλαγή οθόνης ή μπαταρίας ώστε να επισκευαστεί όσο αυτοί κάνουν μια βόλτα στο κατάστημα ή εντός του εμπορικού κέντρου.

Επίσης, καθώς οι τεχνικοί της iRepair είναι από τους λίγους στην Κύπρο που διαθέτουν πιστοποίηση από την Apple ώστε να αναλαμβάνουν την επισκευή iPhone, iPad, iMac και MacBook με αυθεντικά ανταλλακτικά, η συνεργασία επεκτείνει και την πρόσβαση των πελατών στην εγγύηση που προσφέρει ο κατασκευαστής. Σταδιακά θα ενταχθούν στα σημεία service iRepair όλα τα καταστήματα Public και άλλες πρωτοπόρες για την αγορά υπηρεσίες.

Αναφερόμενος στην έναρξη λειτουργίας των σημείων iRepair στα Public, o Αντώνης Ματζεμτζής Γενικός Διευθυντής Public Κύπρου ανέφερε: «Ξεκινάμε να παρέχουμε στα Public τις ποιοτικές υπηρεσίες της iRepair – με άμεση επισκευή συσκευών – γιατί θέλουμε οι πελάτες μας να έχουν την πιο ολοκληρωμένη και αξιόπιστη aftersales υποστήριξη. Η συνεργασία μας με την κορυφαία εταιρεία επισκευαστικών κέντρων συνεισφέρει στη διαμόρφωση του καινοτόμου μοντέλου εμπειρίας service που προσφέρουν τα Public».

 

 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy