10.000 χιλιόμετρα από Σετουμπάλ σε Βρυξέλλες σ’ ένα Hyundai TucsonΜετρώντας τον σφυγμό των Ευρωπαίων ψηφοφόρων

 

  • Hyundai Tucson, πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο στην Ευρώπη, σε διαδρομή 10.000 χιλιομέτρωνσε 10 βδομάδες και σε 14 ευρωπαϊκές χώρες.
  • Το Euronews, πρώτο σε τηλεθέαση ενημερωτικό κανάλι της Ευρώπης μετρά τον σφυγμό των ψηφοφόρων στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
  • Το Tucson, πρώτη επιλογή του Euronews για το μεγάλο ταξίδι.

Το διεθνές ενημερωτικό κανάλι Euronews ταξιδεύει διασχίζοντας την Ευρώπη, μιλώντας με ψηφοφόρους για θέματα που τους απασχολούν στην καθημερινή τους ζωή. Στόχος: να καταγράψει τις διαφορετικές απόψεις και προβληματισμούς στην Ευρωπαϊκή ήπειρο μέσα στο 2019.

Για τα μεγάλο αυτό ταξίδι των 10.000 χιλιομέτρων, το Euronews επίλεξε το Hyundai Tucson.Το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο στην Ευρώπη, θα διασχίσει 14 χώρες σε 10 βδομάδες, ενώ το ταξίδι άρχισε στο Σετουμπάλ Πορτογαλίας στις 18 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 23 Μαΐου,στις Βρυξέλλες, παραμονές των εκλογών.

Για να καταγράψει τον σφυγμό των ψηφοφόρων, το Euronews μίλησε μαζί τους σε κάθε χώρα,με δύο δημοσιογράφους επί το έργον. Νέα επεισόδια από το ταξίδι προβάλλονται συνεχώς ζωντανά από το τηλεοπτικό κανάλι Euronews και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Μέχρι το τέλος της διαδρομής το αξιόπιστο Tucson θα έχει διασχίσει την Πορτογαλία, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Αυστρία, Τσεχία, Πολωνία, Γερμανία, Ολλανδία και Βέλγιο.

Η δημοσιογραφική ομάδα του Euronews παίρνει συνεντεύξεις στο χώρο που βρίσκεται,με τη χρήση ενός φουσκωτού καναπέ. Η επιλογή του Tucson έγινε με γνώμονα την αξιοπιστίακαι τις ανέσεις του δημοφιλούς μοντέλου, καθώς και τον άνετο χώρο αποσκευών του για μεταφορά του εξοπλισμού.

“Είμαστε περήφανοι που το πασίγνωστο κανάλι Euronews επίλεξε το Tucson για την εξαιρετική επινόηση της διαδρομής”, δήλωσε ο Andreas-Christoph Hoffman, Vice President Marketing and Product της Hyundai Motor Europe. “Χάρη στον δυναμικό σχεδιασμό του, τις επιδόσεις και τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας και συνδεσιμότητας, το Tucson αποτελεί αξιόπιστο σύντροφο στο μακρύ ταξίδι μέσα από την Ευρώπη”.