10 χρόνια λειτουργίας της, γιόρτασε η Green Dot Κύπρου


  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Ειδική εκδήλωση απονομής τιμής στους 30 ιδρυτικούς μετόχους της διοργάνωσε με την ευκαιρία συμπλήρωσης 10 χρόνων λειτουργίας της η Green Dot Κύπρου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Ιουνίου στο ‘The Sporting Club’ (πρώην Laiki Sporting Club), στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου στόχος της εκδήλωσης αυτής ήταν να τιμήσει τις 30 πρωτοπόρες εταιρείες που 10 χρόνια πριν οραματίστηκαν, συνεργάστηκαν και έδωσαν υπόσταση μαζί με το ΚΕΒΕ στην πρωτοβουλία ίδρυσης της Green Dot Κύπρου. Τις εταιρείες που είδαν μια νομική υποχρέωση ως πρόκληση για τη δημιουργία ενός Οργανισμού που παράγει αξία για τον τόπο. «Η συνέχεια και οι επιτυχίες του Οργανισμού δικαίωσαν το ρίσκο που αναλήφθηκε τότε» όπως σημειώνεται.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα επιτεύγματα του Οργανισμού στη δεκάχρονη πορεία του, ενώ έγινε ειδική αναφορά στις διεθνείς διακρίσεις του Οργανισμού την τελευταία τριετία, σε ευρωπαϊκούς και διεθνείς διαγωνισμούς επιχειρηματικότητας που τιμούν ιδιαίτερα τόσο τον Οργανισμό όσο και την Κύπρο.

Κύριος ομιλητής της βραδιάς ήταν ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη σύζευξη οικονομίας και οικολογίας για μια βιώσιμη ανάπτυξη.

Στην εκδήλωση παρατέθηκε δείπνο βασισμένο στην κυπριακή κουζίνα και το κυπριακό κρασί, με τους συνδυασμούς φαγητού και ποτού να έχουν πραγματοποιηθεί με τη βοήθεια του Κυπριακού Συνδέσμου Οινοφίλων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.