Ετοιμη για νέα επιτυχία η ΑΕΛ

Η παρουσία της ΑΕΛ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αντιμετωπίζεται με απόλυτη σοβαρότητα από όλους στην ομάδα της Λεμεσού. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά του και άπαντες τονίζουν ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια για να διατηρηθεί η ομάδα εντός στόχων.

Το παιχνίδι που θα γίνει αύριο στο Τσίρειο είναι σημαντικό, καθώς με νίκη η ομάδα θα αυξήσει σημαντικά τη διαφορά της από μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους στο πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΛ θα κάνει αποφασιστικό βήμα στο στόχο της Ευρώπης, ενώ θεωρείται βέβαιη και η παρουσία της στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αυτό είναι κάτι το οποίο θέλει και ο κόσμος και η παρουσία του στην ανατολική κερκίδα αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα να φτάσει στην επιτυχία.

Η μοναδική δεδομένη απουσία που έχει να αντιμετωπίσει ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι αυτή του τιμωρημένου Μέσκα. Αντίθετα η ομάδα αναμένεται να παρουσιαστεί με περισσότερες επιλογές, αν φτάσουν έγκαιρα τα χαρτιά των Μπλάνκο και Πίτι.

Όσον αφορά την περίπτωση Παπάνκο, ο ποδοσφαιριστής ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού και θεωρείται αμφίβολος για να βρεθεί στην αποστολή της ομάδας. Πάντως η ΑΕΛ είχε πολύ καλή απόδοση στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα και δεν αναμένεται να προκύψουν σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy