Ενίσχυση των δεσμών με την Ισπανία ευχήθηκε ο ΠτΔ, είδε τον Ραχόι

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σήμερα, στη Μαδρίτη, ο οποίος σε μήνυμά του στο βιβλίο επισκεπτών του πρωθυπουργικού γραφείου εκφράζει την ευχή όπως η επίσκεψή του ενισχύσει τους ήδη εξαίρετους δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας κ. Μαριάνο Ραχόι, στο Πρωθυπουργικό Γραφείο, (Παλάτι Moncloa) στη Μαδρίτη, στο περιθώριο της Συνόδου των αρχηγών κρατών των νοτίων χωρών μελών της ΕΕ που πραγματοποιείται στην ισπανική πρωτεύουσα», αναφέρεται σε ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ.

Προστίθεται ότι «στη συνάντηση τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευαν ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Νίκος Χριστοδουλίδης».

Μετά την υποδοχή της οποίας έτυχε από τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέγραψε το Βιβλίο Επισκεπτών του Πρωθυπουργικού Γραφείου, στο οποίο έγραψε ότι απευθύνει «ευχαριστίες στον Πρόεδρο της Κυβέρνησης της Ισπανίας για τη θερμή του υποδοχή στο Παλάτι Moncloa».

«Εύχομαι αυτή η επίσκεψη να ενισχύσει περαιτέρω τους ήδη εξαίρετους δεσμούς μεταξύ της Κύπρου και της Ισπανίας προς όφελος των λαών μας όπως επίσης και προς όφελος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην οποία και οι δύο ανήκουν», σημειώνει στο μήνυμά του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

«Είθε η συνεργασία μας που βασίζεται στη φιλία, στις κοινές αξίες και στον αμοιβαίο σεβασμό να συνεχίσει να αναπτύσσεται στο μέλλον», προσθέτει.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy