22 κρούσματα κορωνοϊού σε μια ομάδα!

Η Κρουζ Αζούλ έχει καταγράψει 22 κρούσματα κορωνοϊού, όλα ασυμπτωματικά, που αντιστοιχούν σε οκτώ παίκτες της ομάδας ανδρών και 14 της γυναικείας, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια Αρχή του Μεξικού.

«Στις 24 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκαν νέες δοκιμές κορωνοϊού στους παίκτες και τους προπονητές πρώτης ομάδας. Ανιχνεύτηκαν οκτώ θετικές περιπτώσεις, καθώς και 14 θετικές περιπτώσεις στην ομάδα των γυναικών», ανέφερε σε σχετική της ανακοίνωση η Liga MX.

Εκτός από τα 22 συνολικά κρούσματα, υπήρχαν και ακόμα εννέα, επτά στους άνδρες και δύο στις γυναίκες, για τους οποίους τα αποτελέσματα είναι ασαφή. Όλοι τους είναι ασυμπτωματικοί.

Η ανδρική ομάδα της Κρουζ Αζούλ, πραγματοποιεί επί του παρόντος την προετοιμασία της σεζόν εκτός της πρωτεύουσας του Μεξικού. Αλλά ο σύλλογος αποφάσισε να μεταφέρει τους παίκτες που έχουν προβληθεί από τον ιό στην πρωτεύουσα «για να τους κρατήσει απομονωμένους», δήλωσε η La Liga MX.

Ο σύλλογος είχε καταγράψει δύο θετικά κρούσματα την περασμένη εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένου του Ουρουγυοανού διεθνούς επιθετικού, Τζόναθαν Ροντρίγες.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.