237 καταγγελίες το τελευταίο τριήμερο στην Πάφο για τροχαίες παραβάσεις

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Σύνολο 237 καταγγελίες έγιναν από την Αστυνομία Πάφου το τελευταίο τριήμερο στο πλαίσιο εκστρατείας για πρόληψη των οδικών τροχαίων συγκρούσεων.

Σύμφωνα με τον Βοηθό αστυνομικό διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου στο πλαίσιο των περιπολιών, έγιναν 237 καταγγελίες για το τριήμερο από τις 06:00 της 18ης Φεβρουαρίου μέχρι της 6:00 της 21ης Φεβρουαρίου του 2022 .Από αυτές τις καταγγελίες, οι 5 αφορούν οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, οι 24 οδήγηση οχήματος υπό την επήρεια αλκοόλης,  οι 8 οδήγηση οχήματος ασφαλείας χωρίς ζώνη ασφαλείας και 94 για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.

Επίσης μία καταγγελία έγινε για οδήγηση με τη χρήση κινητού τηλεφώνου, 2 καταγγελίες για οδήγηση χωρίς άδεια οδηγού, 9 καταγγελίες για οδήγηση οχήματος χωρίς ασφάλεια , 93 άλλες καταγγελίες κατά παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και μία καταγγελία για παράβαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Όσον αφορά την κατάσταση των οδικών συγκρούσεων ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως είχαμε έξι εκ των οποίων οι δύο αφορούν ελαφρούς τραυματισμούς και τέσσερις είναι μόνο με υλικές ζημιές.

Οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.