Καρλάο στο τέλος

Η Νέα Σαλαμίνα νίκησε την Πάφο με 2-1 εκτός έδρας, ενώ όλα έδειχναν… ισοπαλία και πλέον «κλείδωσε» και μαθηματικά την παραμονή της.

Με καλό ρυθμό ξεκίνησε η Πάφος το παιχνίδι, την ίδια ώρα που η Νέα Σαλαμίνα δεν έβρισκε τα πατήματα της. Η Πάφος μετουσίωσε την υπεροχή της σε γκολ στο 10’ με τον Μπεριγκό να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά. Μετά από αυτό η Νέα Σαλαμίνα έδειξε αντίδραση ανέβηκε, κερδίζοντας μέτρα και δημιουργώντας ευκαιρίες. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίκτυα με τον Ιωάννη Κωστή έπειτα από ωραίο σουτ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Ο Καρλάο όμως «χτύπησε» στο τέλος και συγκεκριμένα στο 89’ αφού μετά από σου του νεαρού Κωστή, ο οποίος έκανε φοβερό παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Κόπριβετς και σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Πάφος : Kόπριβετς, Γκάποβ, Κομπανί, Ντομίγκεζ(31′ Ντόβπνια), Γιάνζα, Χριστοδούλου, Γκουλόν(55′ Πογιέτ), Ρόκουλιτς, Μπρουλς, Ντεούλ(64′ Σικόρσκι), Μπεριγκό

Nέα Σαλαμίνα : Κίρεφ, Μιντίκκης, Χατζηκωνσταντή, Καρώ, Κορέια(86′ Νικολάου), Κούσουλος, Κωστή, Ρέινολτς, Ελουντού(78′ Σιαθάς), Νουρ, Καρλάο(89′ Πόλιανετς)

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy