3,5 χρόνια φυλάκιση σε 30χρονο για απόπειρα ληστείας στο Μενεού τον Οκτώβρη του 2018Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 3,5 χρόνων σε νεαρό ηλικίας 30 χρόνων, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά απόπειρα ληστείας η οποία διαπράχθηκε στις 18 Οκτωβρίου, 2018 στο Μενεού της επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 10 το πρωί της 18ης Οκτωβρίου, άντρας ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα, εισήλθε σε περίπτερο στη Κοινότητα Μενεού, προτάσσοντας μαχαίρι εναντίον της υπεύθυνης του υποστατικού.

Η υπεύθυνη αντέδρασε, με αποτέλεσμα ο ύποπτος να τραπεί σε φυγή, ενώ έγινε αντιληπτός από πολίτες, οι οποίοι προσπάθησαν να τον ανακόψουν.

Στην προσπάθεια του να διαφύγει ο νεαρός εισήλθε σε αυλή σχολικού κτιρίου στο Μενεού, όπου πολίτες κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου που μετέβησαν στη σκηνή συνέλαβαν τον ύποπτο ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας ληστείας, μαχαιροφορίας, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου και παράνομης εισόδου.