Μέχρι 31η Μαρτίου οι ενστάσεις για Δημοτικές Φορολογίες για το 2022 στον Δήμο Λάρνακας

Η 31η Μαρτίου έχει καθοριστεί από τον Δήμο Λάρνακας ως η τελευταία ημερομηνία για υποβολή ενστάσεων για τις Δημοτικές Φορολογίες για το έτος 2022.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «ενστάσεις οι οποίες παραλαμβάνονται μετά από την 31η Μαρτίου, θα θεωρούνται εκπρόθεσμες και δεν θα εξετάζονται. Από την 1 Απριλίου 2023, το Δημοτικό Συμβούλιο θα εφαρμόσει την ισχύουσα νομοθεσία ως ο Περί Δήμων Νόμος».

Ο Δήμος υπενθυμίζει πως «ενστάσεις για Δημοτικές Φορολογίες που αφορούν τα φορολογικά έτη 2021 και προηγουμένως, δεν θα εξετάζονται αφού θεωρούνται εκπρόθεσμες. Πληρωμές για τις φορολογίες για το έτος 2022 και πριν, γίνονται μόνο στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη».

Το κοινό καλείται όπως τακτοποιήσει τις οφειλές του προς το Δήμο Λάρνακας έγκαιρα και μέσα στα καθορισμένα χρονικά περιθώρια για αποφυγή επιπρόσθετης ταλαιπωρίας.

Σημειώνεται πως «όσοι δημότες δεν έχουν παραλάβει ειδοποιήσεις ή και για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται όπως αποτείνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη στο τηλέφωνο 70003100».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy