Η δική μας Γεωργία Χ´Κωνσταντίνου υποψήφια στα Βoston Music Awards

Διεκδικεί τον τίτλο της καλύτερης Unsigned Artist της χρονιάς

O αμερικάνικος τύπος την χαρακτηρίζει ως η επόμενη  Joan Jett καθώς πάμπολλες οι συγκρίσεις με κορυφαίες κυρίες της ροκ όπως η Ann Wilson (Heart) και η Janis Joplin.Το νέο της single Your Satisfaction Is Fake έχει χτυπήσει κόκκινο με 30,000+ views στο Youtube.

Η φωνή της μαστιγώνει ανελέητα την Αμερική με τις ροκ κραυγές της – το συγκρότημά της NO/HUGS σκλαβώνει τους πάντες από πολιτεία σε πολιτεία. Είναι Ελληνίδα, είναι Κύπρια και είναι η απόλυτη γυναικεία ροκ φωνή της Βοστώνης – NARCISSUS A-NGEL (για εμάς Γεωργία Χ’’Κωνσταντίνου)

Η χαρακτηριστική της φωνή απέσπασε συμβόλαιο με την παγκόσμια εταιρία μικροφώνων AUDIX MICROPHONES καθώς η σκηνική της παρουσία και το πάθος της έκαναν των CEO του VANS WARPED TOUR, Kevin Lyman να την επιλέξει μαζί με τους NO/HUGS ως επίτιμο συγκρότημα στο VANS WARPED TOUR, Mansfield.

 

Βρισκόμαστε στο σήμερα, όπου μετά από την αποφοίτηση της από το Berklee College of Music, η Narcissus συνεχίζει την εξέλιξη της στη μουσική σκηνή της Αμερικής μέσα από τα Boston Music Awards τα οποία την αναγνωρίζουν σαν την καλύτερη Unsigned Artist της χρονιάς.

Οι ψήφοι έχουν ανοίξει και όλος ο Ελληνισμός ψηφίζει No/Hugs στην κατηγορία Best Unsigned Artist πατώντας στο πιο κάτω link : https://bostonmusicawards.com/vote/

 

Πως να ψηφίσετε:

1. Η ψήφος είναι Δωρεάν
2. Συμπληρώστε τη φόρμα πατώντας https://bostonmusicawards.com/vote/

3. Γράψτε τις αντίστοιχες πληροφορίες:

City : Boston
State : MA

​Zip Code : 02134

4. Στην κατηγορία UNSIGNED ARTIST ψηφίστε No/Hugs

5. Δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε όλες τις κατηγορίες.

6. Πατήστε VOTE στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

cityoflarnaka.com

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy