Χ. Τζιάμπος: «Όταν η ομάδα είναι υγιής δεν έχει να φοβηθεί κανένα»

Στο ραδιόφωνο του ΑΣΤΡΑ φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής, Χρίστος Τζιάμπος, ο οποίος μίλησε για το μεγάλο διπλό επί της Πάφου, για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ερμή, ενώ σημείωσε για ακόμη μια φορά το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου της Αλκής που είναι απών, όπως σημείωσε.

Αναλυτικά:

«Έχουμε δημιουργήσει μία μικρή παράδοση με την Πάφο και η προχθεσινή νίκη ήταν πολύ σημαντική. Η μάχη θα είναι μέχρι το τέλος για την σωτηρία. Η συνέπεια, η συγκέντρωση και η τύχη είναι τα τρία κλειδιά. Εφ’ όσον έχουμε 50-50 στην διαιτησία, κάτι το οποίο είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε, τότε όλοι έχουμε το δικαίωμα να ονειρευόμαστε. Όλες είναι καλές ομάδες. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η “αδιαφορία” της Ανόρθωσης. Ποιες ομάδες θα καταφέρουν να πάρουν βαθμούς, οι οποίοι στο τέλος της ημέρας θα είναι κάτι σαν μαξιλαράκια μπόνους».

Για το καθοριστικό παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ερμή ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής σημείωσε: «Όταν η ομάδα είναι υγιής δεν έχει να φοβηθεί κανένα. Έχουμε μπροστά ένα κομβικό παιχνίδι απέναντι στον Ερμή και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ενδεχόμενη δική μας νίκη κόβουμε τα φτερά για τους φίλους του Ερμή, ενώ σε περίπτωση που χάσουμε αναπτερώνονται οι ελπίδες της ομάδας της Αραδίππου. Στα αγωνιστικά επιστρέφει ο Γκαντάτσα».

                                         ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΚΗΣ

«Ήρθε η ώρα του κόσμου για να δώσει το παρών του σε ένα πολύ σημαντικό αγώνα. Με την αγωνιστική της παρουσία η ομάδα έπεισε και τον πιο άπιστο. Θέλουμε τον κόσμο στο πλάι μας, να δώσουν μία έξτρα δύναμη και ώθηση στους ποδοσφαιριστές και στην ομάδα. Είναι όντως λυπηρό που ο κόσμος εξαφανίστηκε. Θυμάμαι όταν κατακτήσαμε το Κύπελλο Γ΄ Κατηγορίας πριν λίγα χρόνια και ο κόσμος στις εξέδρες ήταν περίπου 1500».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy