40 Χρόνια φούρνοι ‘Ζορπάς’

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 19 Ιουνίου 2015, στις 11 το πρωί στο Lemon Park στα Λατσιά, δημοσιογραφική διάσκεψη εκ μέρους της εταιρείας Α. Ζορπάς & Υιοί Λτδ, για την έναρξη των εορτασμών για τα 40 χρόνια των Φούρνων Ζορπάς. Τα γενέθλια της εταιρείας είναι την 1η Οκτωβρίου 2015 αλλά από αύριο 20 Ιουνίου 2015 αρχίζει σειρά ενεργειών για να εορταστεί η ημερομηνία σταθμός για την εταιρεία.
Η εταιρεία Α. Ζορπάς & Υιοί Λτδ ιδρύθηκε στην Αθηένου από τον κ. Ανδρέα Ζορπά την 1η Οκτωβρίου 1975. Συστάθηκε ως εταιρεία περιορισμένης ευθύνης στις 22/11/1979 με κύρια ασχολία την παραγωγή και διάθεση ειδών αρτοποιίας. Με το πέρασμα του χρόνου, η εταιρεία μεγάλωσε και εξελίχθηκε σε ένα ολοκληρωμένο όμιλο εταιρειών παροχής υπηρεσιών τροφοδοσίας, καλύπτοντας έτσι περισσότερες ανάγκες του Κύπριου καταναλωτή.

 

Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η παραγωγή, διανομή και πώληση φρέσκων ειδών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Η εταιρεία διαθέτει σήμερα 54 καταστήματα Φούρνων Ζορπάς σε όλη τη Κύπρο ( 25 Λευκωσία, 11 Λεμεσό, 10 Λάρνακα, 3 Αμμόχωστο, 5 Πάφο ), 2 ζαχαροπλαστεία Pralina στη Λευκωσία  και τρεις μονάδες παραγωγής στη Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου, στελεχωμένες  με τελευταίου τύπου τεχνολογικό εξοπλισμό, οι οποίες συγκαταλέγονται στις κορυφαίες του κόσμου.

 

Διανύοντας μια επιτυχημένη πορεία 40 χρόνων και σημειώνοντας πρωτόγνωρη για τα κυπριακά δεδομένα ανάπτυξη, ο μικρός φούρνος της Αθηένου μετατράπηκε σε Όμιλο Εταιρειών ο οποίος μέχρι σήμερα βασίζεται στην ανθρώπινη προσέγγιση και αξίες τις οποίες ξεκίνησε.

 

Ο κ. Κώστας Ζορπάς, Εκτελεστικός Πρόεδρος της εταιρείας Α. Ζορπάς & Υιοί Λτδ καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και μίλησε για το πώς οι αξίες αυτές έχουν ενταχθεί στην εταιρική κοινωνική ευθύνη της εταιρείας και οδήγησαν μεταξύ άλλων στη δημιουργία του ιδρύματος ΜΑΖΙ για την πρόληψη των διατροφικών διαταραχών και της παχυσαρκίας.

 

Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από τον κ. Τάσο Ζορπά, Διευθυντή της Μονάδας Παραγωγής ο οποίος εστίασε σε θέματα παραγωγής των προϊόντων Ζορπάς τόσο για την τοπική αλλά και τη διεθνούς αγορά.

 

Στη συνέχεια, Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Α. Ζορπάς & Υιοί Λτδ κ. Δημήτρης Ζορπάς έκανε μια σύντομη ιστορική αναδρομή και αναφέρθηκε στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας, η οποία ανοίγει φτερά σε νέες αγορές με κατάστημα στη Νέα Υόρκη.

 

Τέλος, η κα Γεωργία Δελλά, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της εταιρείας Ζορπάς, παρουσίασε την πρώτη ενέργεια στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 40χρονα της εταιρείας.

 

Την εκδήλωση παρουσίασε η κα Γωγώ Αλεξανδρινού η οποία ευχήθηκε ότι καλύτερο στην εταιρεία Ζορπάς.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.