Χρήσιμα συμπεράσματα στον Εθνικό Άχνας

Με δύο εύστοχα πέναλτι του Βαλάντη Καπαρτή και του Ιμπραχίμ Κονέ ο Εθνικός κέρδισε με ανατροπή τον Ονήσιλο στο Δασάκι με 2-1.

Ο Γιώτης Εγκωμίτης δεν χρησιμοποίησε βασική ομάδα. Ο Κύπριος τεχνικός «έκρυψε» τα πλάνα του στο προχθεσινό φιλικό και χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες. Με αυτό τον τρόπο είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται. Δοκίμασε επίσης διάφορα σχήματα και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα που θα τον βοηθήσουν στη συνέχεια. Στο πρώτο ημίχρονο ο Γιώτης Εγκωμίτης χρησιμοποίησε τους Στρατηλάτη, Ιωάννου, Μπ. Μαρκόφσκι, Ευσταθίου, Κουσιάπα, Κ. Ηλία, Σ. Κονέ, Παπαγεωργίου, Καπαρτή, Ιλ. Μαρκόφσκι, Α. Ηλία. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που είναι στο ρόστερ εκτός από τον Λαμπάν για προληπτικούς λόγους.

Ο Ίλια Μαρκόφσκι που αποτελεί το τελευταίο απόκτημα της ομάδας αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο Δασάκι, άρεσε και άφησε καλές εντυπώσεις. Ήταν αρκετά κινητικός και έδειξε ότι θα βοηθήσει τον Εθνικό. Ο Ιμπραχίμ Κονέ πέτυχε το δεύτερο ανεπίσημο γκολ του με τη φανέλα του Εθνικού και είναι κάτι που θα τον βοηθήσει. Ακολουθούν δύο πολύ δυνατά τεστ για τον Εθνικό. Αύριο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΛ και την Τετάρτη θα φιλοξενήσει τη Σαλαμίνα.

Μέσα από αυτά τα δύο φιλικά ο Γιώτης Εγκωμίτης θα μοντάρει την ομάδα του για τη νέα χρονιά.

Νίκος Μουλαζίμης

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy