Στις 14 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. στο Chateau Status η εκδήλωση βράβευσης

 

Τα αποτελέσματα του Δικοινοτικού Διαγωνισμού Φωτογραφίας ΑΚΕΛ και Oμάδας της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς/ Βόρειας Πράσινης Αριστεράς ανακοινώθηκαν χθες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ολοκληρώθηκε την Τρίτη 5/11 ο δικοινοτικός Διαγωνισμός Φωτογραφίας του ΑΚΕΛ και της GUE/NGL με την επιλογή των 12 φωτογραφιών που θα βραβευθούν καθώς και των υπόλοιπων φωτογραφιών οι οποίες θα περιληφθούν στην έκθεση φωτογραφίας που θα ακολουθήσει.

Όπως αναφέρεται, συνολικά 50 Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι συμμετείχαν στο διαγωνισμό με πέραν των 190 φωτογραφιών.

Την κριτική επιτροπή αποτέλεσαν οι Αντριάνα Μαλεκίδου, Γιλτάν Ταστζί, Νιλγκιούν Γκιουνέι, Τάσος Κωστέας και Χριστάκης Σαζεΐδης. Την Οργανωτική Επιτροπή αποτέλεσαν οι Ηλίας Δημητρίου, Ισμαήλ Οζυόλ και Μαρίνος Κλεάνθους.

Οι 12 νικητές του διαγωνισμού (με αλφαβητική σειρά) είναι οι ακόλουθοι/ες:

Βεϋσί Τζιανατές (Συγκομιδή ελιάς), Γιώργος Ζαρβός (Γλυκός πειρασμός), Εγκίν Κουντ (Χαλλουμάς), Ερκάν Τσελικερί (Κοσκινιστής), Ηλίας Λάμπρου (Ηλικιωμένος βοσκός), Κυριάκος Αρκατίτης (Καραγκιοζοπαίκτης), Μάριος Ιωαννίδης (Λευκαρίτικα), Μεχμέτ Μπουλέντ Τούρκελμαν (Καρεκλάς), Ναγκιχάν Σιεκέρογλου (Καλαθοπλαίκτης), Περίλ Σοζγκέν Εμιρογλουλαρί (Μυρίζει το γιασεμί;), Τζιαντάν Μπεχζάτογλου (Τσαγγάρης), Χαρούλλα Χ”Αδάμου Σαματά (Σαχναζαριάν).

Η εκδήλωση κατά την οποία θα βραβευθούν οι νικητές και θα εγκαινιαστεί η έκθεση φωτογραφίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου, στις 11:00 π.μ. στο Chateau Status στη Λευκωσία.