Ένα τραγικό γεγονός σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε περιοχή της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», ανήλικο κοριτσάκι, έξι ετών έπεσε θύμα παρενόχλησης από 50χρονο.

Συγκεκριμένα και ενώ το κορίτσι ήταν σε εξωτερική τοποθεσία, ο 50χρονος άγνωστος την πλησίασε και αφού τη ρώτησε το όνομα της, της σήκωσε τη φούστα με ένα κλαδί από δέντρο.

Όπως σημειώνει ο «Π» ο άντρας είπε στην 6χρονη να σηκώσει μόνη τη φούστα της, με το κορίτσι να τρέχει για το σπίτι της, αναφέροντας το περιστατικό στους γονείς της.

Αμέσως ο πατέρας έτρεξε για να τσακώσει τον 50χρονο, ο οποίος όμως έγινε «καπνός». Δεν το άφησε εκεί ο πατέρας και ξεκίνησε το ψάξιμο για εντοπισμό του εν λόγω προσώπου.

Η αναζήτηση έφερε αποτέλεσμα με τον άγνωστο μόλις εντοπίστηκε να το βάζει ξανά στα πόδια, με τη διαφορά αυτή τη φορά να ήταν η φωτογραφία που τον τράβηξε ο πατέρας. Φωτογραφία την οποία ο πατέρας πήγε στον αστυνομικό σταθμό Λακατάμιας όπου έκαναν καταγγελία.

Αμέσως ενημερώθηκε το Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Βίας στην οικογένεια και κακοποίησης ανηλίκων και κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί για εντοπισμό του άγνωστου άντρα, ο οποίος μέχρι σήμερα δεν έγινε κατορθωτό να εντοπιστεί και οι έρευνες συνεχίζονται.