Ματουϊντί : «Είχα πάθει ψύχωση»!

Ο Μπλεζ Ματουϊντί εξομολογήθηκε τις στιγμές αγωνίας, ανασφάλειας και φόβου που βίωσε, κατά την περίοδο που ήταν φορέας του κορωνοϊού.

Την εμπειρία του με τον κορωνοϊό εξομολογήθηκε ο Μπλεζ Ματουϊντί σε διαδικτυακή κουβέντα με τον πρώην συμπαίκτη του Μεντί Μπενατιά, σε εκπομπή που παρουσιάζει σε κανάλι του Youtube.

Ο Γάλλος μέσος της Γιουβέντους, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 17 Μαρτίου, εξομολογήθηκε την δύσκολη περίοδο που έμαθε στον ένα μήνα, μέχρι να «ξεφορτωθεί» τον ιό: «Ειλικρινά είναι κάτι σκληρό. Όταν έμαθα ότι ήμουν θετικός δεν μπορούσα καν να βγω έξω να κάνω ψώνια. Κι ακόμα όταν όλα πέρασαν και μπορούσα να βγω έξω για ψώνια είχα πάθει ψύχωση. Αναρωτιόμουν: «Μήπως η απόσταση από αυτό το πρόσωπο είναι πολύ κοντινή; Ποτέ δεν ξέρεις». Παθαίνεις ψύχωση. Πρέπει να είσαι δυνατός συναισθηματικά. Χρειάζεται χρόνος να το ξεπεράσεις. Είναι κάτι χωρίς προηγούμενο για όλους μας.

Όταν έμαθα ότι είμαι θετικός ήταν σκληρό για τους γονείς μου, αλλά μπόρεσα να τους καθησυχάσω. Δεν είναι μία εύκολη περίοδος. Φοβάσαι για την οικογένεια σου, για τους οικείους σου. Είχα πραγματικά μία αδημονία να περάσει όλο αυτό για να συνεχίσουμε τις ζωές μας».

gazzetta.gr

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy