Σε συναγερμό οι Αρχές μετά από πληροφορία για εξαφάνιση γυναίκας στην θαλάσσια περιοχή των Φοινικούδων

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές μετά από πληροφορίες ότι γυναίκα ηλικίας 70 ετών αγνοείτο στην θαλάσσια περιοχή ανατολικά της παραλίας των Φοινικούδων στη Λάρνακα.


Σύμφωνα με το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης στις 17 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 15:40, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία ότι γυναίκα ηλικίας 70 ετών αγνοείτο στην θαλάσσια περιοχή ανατολικά της παραλίας των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Το αγνοούμενο άτομο είχε μεταβεί με φιλικό πρόσωπο στην εν λόγω περιοχή και εισήλθε μόνη της στη θάλασσα για κολύμπι από τις 13:00 και έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Ενεργοποιήθηκε άμεσα το Εθνικό Ειδικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», αποστέλλοντας στην περιοχή πλωτά και πτητικά μέσα της Λιμενικής & Μονάδας Αεροπορικών επιχειρήσεων της αστυνομίας, για να διεξάγουν επιχειρήσεις Έρευνας.


Το άτομο παρά τις μεγάλες προσπάθειες από τα μέσα Ε-Δ, δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει ανευρεθεί, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από πεζά περίπολα και drone.

Οι προσπάθειες για εντοπισμό του αγνοούμενου προσώπου θα συνεχιστούν αύριο πρωί, 18/01/20, με το πρώτο φως και το ΚΣΕΔ παρακαλεί το κοινό για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία που πιθανόν να βοηθήσει την επιχείρηση, να επικοινωνεί στο τηλέφωνο του κέντρου επιχειρήσεων (+357 1441).

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.