Νικόλας: «Κατόπιν εορτής με κάλεσε για καφέ ο Αβέρωφ»

Εκατέρωθεν επιστολές από τους Πρόεδρους Δημοκρατικού Κόμματος και Δημοκρατικού Συναγερμού για συνάντηση «κατόπιν εορτής», όπως σημειώνει ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου με επιστολή που απέστειλε το πρωί της Παρασκευής (22/01) στον κ. Παπαδόπουλο για διευθέτηση μεταξύ τους συνάντησης.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ απάντησε στον κ. Νεοφύτου, σημειώνοντας ότι το Δημοκρατικό Κόμμα είναι έτοιμο και πρόθυμο να συναντήσει αντιπροσωπεία του ΔΗΣΥ.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος σημείωσε για την «κατόπιν εορτής» πρωτοβουλία του κ. Νεοφύτου.

«Κατ’ αρχάς, σημειώνω την εκπρόθεσμη πρωτοβουλία σας – δηλαδή «κατόπιν εορτής» και μετά την υπερψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού 2021 – με δεδομένο ότι όλες τις προηγούμενες βδομάδες αρνηθήκατε επίμονα το διάλογο και, κυρίως, αρνηθήκατε επίμονα να αποδεχτείτε την απαίτηση της κοινωνίας για έλεγχο, διαφάνεια και κάθαρση και συνεχίζετε να κρύβετε, ως διακυβέρνηση ΔΗΣΥ, από την Ελεγκτική Υπηρεσία, τα στοιχεία ενός μεγάλου σκανδάλου» τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος στη απαντητική του επιστολή στον κ. Νεοφύτου.

Αυτούσιες οι επιστολής του Προέδρου του ΔΗΚΟ προς τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ:

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού με δεύτερη επιστολή απάντησε στον κ. Παπαδόπουλο, σημειώνοντας ότι αναμένει από τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ να διευθετήσει συνάντηση.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy