Από ανύπαρκτη νομική οντόντητα η επιστολή στον Υπ.Εσωτερικών για «φόβο και τρόμο» στο κέντρο της Λευκωσίας

Από ανύπαρκτη νομική οντότητα, εστάλη επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών, στην οποία γίνεται λόγος για υπερσυγκέντρωση μεταναστών και για αύξηση φόβου και τρόμου στο κέντρο της Λευκωσίας ανέφερε ο Λάκης Ζωΐδης.

Ο αντιπρόεδρος του συνδέσμου καταστηματαρχών πεζοδρόμων Λευκωσίας ξεκαθάρισε στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ ότι ο σύνδεσμός τους δεν έστειλε τη συγκεκριμένη επιστολή στον Υπουργό. Όπως είπε πρόκειται για 2-3 άτομα που το τελευταίο διάστημα κατασυκοφαντούν την εντός των τειχών πόλη.

Έκανε λόγο για πισώπλατη μαχαιριά και στόχευση ενάντια στην περιοχή. Ο κ. Ζωΐδης κατέστησε σαφές ότι στο κέντρο της πρωτεύουσας δεν επικρατεί ούτε τρόμος, ούτε φόβος. Σημείωσε ότι υπάρχει μεν μεγάλος αριθμός μεταναστών αλλά δεν εμποδίζουν και δεν δημιουργούν συνθήκες τρομοκρατίας.

Ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι γκετοποίηση θα υπάρξει αν απομονωθούν αυτοί οι άνθρωποι και δεν εντάσσονται στην παραγωγική διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι στην επιστολή καλείται ο Υπουργός Εσωτερικών να κάνει ότι έκανε στην Χλώρακα, δηλαδή να απαγορεύσει την είσοδο ή διακίνηση ή κατοίκηση στο κέντρο της πρωτεύουσας σε όσους αιτητές πολιτικού ασύλου δεν εργάζονται νόμιμα ή δεν κατοικούν στην περιοχή.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy