Τα ήπιε, έπιασε τιμόνι και με αλόγιστη και επίκινδυνη οδήγηση μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Στη σύλληψη 27χρονου οδηγού, προχώρησαν τα μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΟ 27χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου και καταγγέλθηκε για τα αδικήματα της αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης και της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.

Σύμφωνα με την αστυνομία “στο αντίθετο ρεύμα πορείας, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λάρνακας, και υπό την επήρεια αλκοόλης, οδηγούσε το αυτοκίνητο του, άνδρας ηλικίας 27 ετών, ο οποίος ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας και συγκεκριμένα του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου”.

Τα μέλη του ΟΠΟΔ εντόπισαν τον 27χρονο οδηγό γύρω στις 11.30 χθες το βράδυ, να οδηγεί το αυτοκίνητό του αντίθετα προς το ρεύμα κυκλοφορίας, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου μεταξύ Καλού Χωριού και Ριζοελιάς, στην κατεύθυνση προς Ριζοελιά. Αφού ανέκοψαν το όχημα, υπέβαλαν τον 27χρονο σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, με τελική ένδειξη 73μg% αντί μέχρι 22μg% που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Ο 27χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε με ασφάλεια στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου, όπου με το πέρας των αστυνομικών εξετάσεων, καταγγέλθηκε για τα αδικήματα της αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης και της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.

Ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση των τροχαίων αδικημάτων.

Στον αυτοκινητόδρομο υπήρχε αραιά τροχαία κίνηση την ώρα που σημειώθηκε το περιστατικό.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.