Παράθυρα/Ορίζοντας

Στη σκηνή παρουσιάζεται η παραγωγή Μείνε Δίπλα μου

Η Θεατρική Ομάδα Persona παρουσιάζει τη θεατρική  παραγωγή , “Μείνε Δίπλα μου” των Κώστα Σιλβέστρου, Χριστίνας Κωνσταντίνου και Πάνου Μακρή σε σκηνοθεσία και τελική δραματουργική επεξεργασία Κώστα Σιλβέστρου. Μία αλληγορική θεώρηση του “Νεαρού Βασιλιά” του Όσκαρ Ουάιλντ, μέσα από τον φακό της σύγχρονης σκληρής πραγματικότητας.

Μια παράσταση που γεννήθηκε στην καρδιά της πανδημίας με μαύρο χιούμορ και κυνική διάθεση, με το παράλογο, και το οξύμωρο να έχουν την πρώτη θέση. Πρόκειται για μια παράσταση επινοημένου θεάτρου, η οποία πρωτοσυστήθηκε στους θεατές τον περασμένο Φεβρουάριο μέσα από την online streaming προβολή της.

Δυο αδέρφια στην επαρχία, παρατημένα στο έλεος της τύχης, έχοντας χάσει τη μητέρα τους από ανίατη ασθένεια, αποφασίζουν, μετά από πολλή σκέψη, να πραγματοποιήσουν την τελευταία της επιθυμία. Ο θάνατός της κι η στερνή παράκλησή της -ακραία, παράδοξη, ωμή και μακάβρια- δίνει σ’ αυτήν μια επ’ αόριστον παράταση στα εγκόσμια, και στους ίδιους, μια μοναδική ευκαιρία για επιβίωση. Οι κώδικες ηθικής ανατρέπονται από την ίδια την ανάγκη.

Ομάδα Δραματουργίας: Κώστας Σιλβέστρος, Χριστίνα Κωνσταντίνου, Πάνος Μακρής, Σκηνοθεσία-Τελική Δραματουργική επεξεργασία: Κώστας Σιλβέστρος, Σκηνικά-Κοστούμια: Σωσάννα Τομάζου, Μουσική: Δημήτρης Σπύρου, Σχεδιασμός Φωτισμού: Σεσίλια Τσελεπίδη
Επί σκηνής: Χριστίνα Κωνσταντίνου, Πάνος Μακρής

 

Flea Theatre στη Λευκωσία

Παρασκευή, 23 Απριλίου, 7 και 14 Μαΐου

Σάββατο 24 Απριλίου, 8 και 15 Μαΐου

Κυριακή 25 Απριλίου,  9 και 16 Μαΐου

Δευτέρα και Τρίτη 17 και 18 Μαΐου

Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 7:00 μ.μ.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.