Παράθυρα/ Ορίζοντας

Ήταν Όλοι τους Παιδιά μου από το Θέατρο Versus

Το θέατρο Versus παρουσιάζει το κλασικό έργο του Άρθουρ Μίλλερ Ήταν Όλοι τους Παιδιά μου (All My Sons) σε σκηνοθεσία Άδωνη Φλωρίδη.  Ένα έργο με το οποίο όπως αναφέρει το δελτίο τύπου  ο Άρθουρ Μίλλερ τόλμησε «να αμφισβητήσει το «αμερικανικό όνειρο» όπως αυτό είχε αρχίσει να διαμορφώνεται στην δεκαετία του 1940. Τόλμησε να ξύσει πληγές και να μιλήσει ανοικτά για τις αντιφάσεις της αμερικανικής κοινωνίας: για τον ιδεαλισμό όσων πολέμησαν και θυσιάστηκαν για να ηττηθεί ο φασισμός και τον κυνισμό αυτών που έχουν καπηλευτεί τη θυσία τους. Πρόκειται για μια σύγχρονη τραγωδία που καταφέρνει να διεισδύσει στα πιο βαθιά και σκοτεινά σημεία της ψυχής των ηρώων της και να αποκαλύψει τη γύμνια της ανθρώπινης ματαιοδοξίας.»

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Άδωνις Φλωρίδης, Σκηνικά /Κοστούμια: Ανδρέας Αντωνίου, Έλενα Κοτασβίλι, Φωτισμοί: Αλεξάνταρ Γιότοβιτς
Διανομή: Ανδρέας Βασιλείου, Μέλανη Στέλιου, Χάρης Αριστείδου, Πηνελόπη Βασιλείου, Αντρέας Μακρής, Λουκάς Ζήκος, Γιολάντα Χριστοδούλου, Στάλω Στυλιανού, Χρήστος Κυριάκου και ο μικρός Ιωάννης Λουκαΐδης στον ρόλο του Μπερτ.

Θέατρο Ένα Λεμεσού

10, 11, 14, 16, 17, 18 και 20 Μαΐου

Ώρα: 18:30

Πληροφορίες και κρατήσεις: 99 395970 (11:00 π.μ. – 20:00 μ.μ.) ή μέσω προσωπικού μηνύματος στο Facebook – @theatroversus
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.