800 ευρώ πρόστιμο σε δύο 20χρονους για κατοχή laughing gass


  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε την Πέμπτη χρηματικό πρόστιμο ύψους 800 ευρώ, σε κάθε ένα από δυο άτομα, ηλικίας 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν τα ξημερώματα στην Αγία Νάπα, για υποθέσεις που αφορούν παράνομη κατοχή και χρήση υποξειδίου του αζώτου (laughing gas)

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα, σήμερα Πέμπτη, μέλη της Δύναμης εντόπισαν σε περιοχή της Αγίας Νάπας, νεαρό ηλικίας 20 ετών να εισπνέει από ένα μπαλόνι, το οποίο περιείχε laughing gas. Κατά τη διάρκεια έρευνας, στην κατοχή του 20χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 12 αχρησιμοποίητες και μια χρησιμοποιημένη κάψουλα και μια συσκευή χρήσης κάψουλων».

Προστίθεται ότι «την ίδια περίπου ώρα σε άλλη περιοχή της Αγίας Νάπας, εντοπίστηκε δεύτερος 20χρονος να εισπνέει από ένα μπαλόνι, το οποίο περιείχε laughing gas. Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, στην κατοχή του 20χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 15 αχρησιμοποίητες κάψουλες, δύο μπαλόνια και μια συσκευή χρήσης κάψουλών».

Τα δύο άτομα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ανακρίθηκαν και κατηγορήθηκαν γραπτώς.

Οι δύο 20χρονοι οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο επέβαλε στον κάθε ένα, χρηματικό πρόστιμο ύψους 800 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.