Βρετανία: Σάλος ξανά με τον Τζόνσον – Διέρρευσε email για πάρτι εν μέσω lockdown, με 100 καλεσμένους

Διέρρευσε email-πρόσκληση για πάρτι στον κήπο της κατοικίας του Μπόρις Τζόνσον στην Ντάουντινγκ Στριτ, τον Μάιο του 2020.

Νέος σάλος έχει ξεσπάσει στη Βρετανία σχετικά με πάρτι, το οποίο φέρεται να διοργανώθηκε, στον κήπο της κατοικίας του Μπόρις Τζόνσον στην Ντάουντινγκ Στριτ, τον Μάιο του 2020, εν μέσω lockdown.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η βρετανική Αστυνομία ενδέχεται να ξεκινήσει έρευνα.
Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι «έχει ενημερωθεί» σχετικώς και «βρίσκεται σε επαφή» με την κυβέρνηση.

 

Ο Βρετανός πρωθυπουργός βρίσκεται ξανά εκτεθειμένος, μετά τις τελευταίες αυτές αποκαλύψεις που ήλθαν στο «φως» της δημοσιότητας από το ITV.

Συγκεκριμένα, διέρρευσε email ενός βοηθού του Τζόνσον, ο οποίος καλούσε περισσότερους από 100 υπαλλήλους σε εκδήλωση με ποτά στον κήπο της κατοικίας του Βρετανού πρωθυπουργού.

 

 

To email έγραφε:
«Γεια σε όλους,
Μετά από μια απίστευτα πολυάσχολη περίοδο, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ωραίο να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τον υπέροχο καιρό και να πιούμε μερικά ποτά, κοινωνικά αποστασιοποιημένοι, στον κήπο, στο Νο 10, σήμερα το απόγευμα.
Ελάτε στις 18:00 και φέρετε το δικό σας ποτό!».
Στο event φέρονται να έδωσαν το «παρών» τόσο ο Μπόρις Τζόνσον όσο και η σύζυγός του.
Την περίοδο που φέρεται να πραγματοποιήθηκε το πάρτι, απαγορεύονταν και οι συγκεντρώσεις σε εξωτερικούς χώρους, λόγω των μέτρων περιορισμού διάδοσης του κορονοϊού.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός, στο πρόσφατο παρελθόν, έχει αρνηθεί ότι έχουν παραβιαστεί οι κανόνες για την COVID-19.

Προσφάτως, είχε διαρρεύσει φωτογραφία που έδειχνε τον Μπόρις Τζόνσον να πίνει κρασί μαζί με άλλα άτομα στον κήπο της κατοικίας του στην Ντάουνινγκ Στριτ, εν μέσω lockdown.
Αυτό, μετά το βίντεο που προκάλεσε, επίσης, αντιδράσεις σχετικά με ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι της Ντάουνινγκ Στριτ το 2020.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy