Υπο πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στο Βασιλικό

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε λίγο πριν τις έντεκα το πρωί η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε αποθήκη άχρηστων υλικών στις εγκαταστάσεις του λιμανιού στο Βασιλικό. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 12 μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερα συνολικά οχήματα και ένα με αναπνευστικές συσκευές.

Σε δελτίο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρεται ότι γύρω στις 04.56 σήμερα το πρωί «λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις του λιμανιού του Βασιλικού. Ανταποκρίθηκαν τρία Πυροσβεστικά Οχήματα από την ΕΜΑΚ και ένα από την Λάρνακα καθώς και όχημα με αναπνευστικές συσκευές».

Η πυρκαγιά προστίθεται στο δελτίο «ξέσπασε σε αποθήκη συμπιεσμένων άχρηστων υλικών, διαστάσεων 100Χ50 μέτρα περίπου και για την κατάσβεση της εργάστηκαν 12 μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας».

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς «κλήθηκε προσωπικό εκτός Υπηρεσίας και έγινε άντληση νερού από την θάλασσα και χρησιμοποιήθηκαν 6 αυλοί νερού πέραν των 6μμ και οκτώ αναπνευστικές συσκευές».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «ένα πλοίο που ναυλοχούσε κοντά στην αποθήκη μετακινήθηκε. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο γύρω στις 10.42 το πρωί και τα αίτια της διερευνώνται».
ΚΥΠΕ

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy