9η Γενική Εκλογική Συνέλευση BPW Cyprus (ΚΟΓΕΕ)

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Γυναικών Επιχειρηματιών BPW Cyprus (ΚΟΓΕΕ), μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες προς ενδυνάμωση και αναγνώριση της γυναικείας επιχειρηματικότητας και προς ενθάρρυνση της ανέλιξης της γυναίκας σε θέσεις λήψεως αποφάσεων, διοργανώνει την 9η Γενική Εκλογική Συνέλευση την Τρίτη 10 Μάϊου 2022 και ώρα 18:00, στο Royal Hall στη Λευκωσία.

Στo τελετουργικό μέρος της Συνέλευσης, Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος ΟΕΒ Αντώνης Αντωνίου, ο Πρόεδρος ΚΕΒΕ Χριστόδουλος Ε. Αγκαστινιώτης, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως Στέφη Δράκου και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Απολογισμό δράσεων της Ομοσπονδίας για την τριετία που μας πέρασε θα πραγματοποιήσει η Πρόεδρος της ΚΟΓΕΕ, Μαίρη Παπαδοπούλου. Στο πλαίσιο της Συνέλευσης θα πραγματοποιηθούν Τιμητικές Βραβεύσεις “HE FOR SHE AWARDS”, και θα δοθούν βραβεία σε άνδρες των οποίων η προσφορά ενίσχυσε σε σημαντικό βαθμό την αποτελεσματικότητα των δράσεων της Ομοσπονδίας.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση με τη σκυτάλη να δίνεται στα μέλη της BPW Cyprus (ΚΟΓΕΕ) για την πραγματοποίηση του καταστατικού μέρους της εκδήλωσης. Στο σημείο αυτό θα γίνει η έγκριση πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, κατάθεση και έγκριση έκθεσης ελεγκτών για την τριετία 2019-2022, διορισμό ελεγκτών και καθορισμό ετήσιας συνδρομής μελών. Η Συνέλευση ολοκληρώνεται με την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της BPW Cyprus (ΚΟΓΕΕ) και με σύντομο χαιρετισμό της νεοεκλεγείσας Προέδρου.

Για συμμετοχή στο τελετουργικό μέρος της εκδήλωσης, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, στη Μαριάννα Βραχίμη, τηλ. 96350140 ή Άννα Κυπριανού 99 777 842, ή στο email: [email protected]

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.