Α.Δαμιανού: Σήμερα ξαναντράπηκε η ντροπή – ΔΗΣΥ-ΕΛΑΜ τίμησαν τον Γρίβα

Την ώρα που οι επίδοξοι συνεχιστές του Νίκου Αναστασιάδη, Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκος Χριστοδουλίδης διαγκωνίζονται για τις ψήφους του ακροδεξιού ΕΛΑΜ, για να συνεχίσουν την πατριδοκαπηλία και τις αδιέξοδες πολιτικές στο κυπριακό, υπάρχει ο άλλος δρόμος: εκείνος της δημοκρατίας, της διεκδίκησης και του αγώνα για ειρηνική απελευθέρωση και επανένωση. Αυτόν το δρόμο προσφέρει η ανεξάρτητη υποψηφιότητα Ανδρέα Μαυρογιάννη, αναφέρει σε ανακοίνωση του το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ, Άριστος Δαμιανού

 

Αναλυτικά η Γραπτή δήλωση Μέλους Πολιτικού Γραφείου ΑΚΕΛ, βουλευτή Άριστου Δαμιανού

Σήμερα ξαναντράπηκε η ντροπή. Κυβέρνηση Αναστασιάδη, ΔΗΣΥ και ΕΛΑΜ τίμησαν και πάλι τον ολετήρα Γρίβα.

Σχεδόν μισό αιώνα από το πραξικόπημα και την εισβολή οι υμνητές του Γρίβα και της ΕΟΚΑ Β´ παραμένουν αμετανόητοι. Σχεδόν μισός αιώνας κατοχής και όμως συνεχίζουν να προκαλούν το δημοκρατικό αίσθημα του λαού μας. Κι’ ας τους θυμίζει ο βουβός Πενταδάκτυλος τη δράση του Γρίβα και των οπαδών του.

Την ώρα που οι επίδοξοι συνεχιστές του Νίκου Αναστασιάδη, Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκος Χριστοδουλίδης διαγκωνίζονται για τις ψήφους του ακροδεξιού ΕΛΑΜ, για να συνεχίσουν την πατριδοκαπηλία και τις αδιέξοδες πολιτικές στο κυπριακό, υπάρχει ο άλλος δρόμος: εκείνος της δημοκρατίας, της διεκδίκησης και του αγώνα για ειρηνική απελευθέρωση και επανένωση. Αυτόν το δρόμο προσφέρει η ανεξάρτητη υποψηφιότητα Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Οι πολίτες σήμερα έχουν επιλογή. Να γυρίσουν σελίδα. Με έναν Πρόεδρο που θα τιμά τη Δημοκρατία και την αντίσταση, όχι την προδοσία και το έγκλημα του 1974. Με έναν Πρόεδρο που θα αγωνιστεί για την ειρηνική επανένωση τόπου και λαού και όχι για τα όσα εκτρωματικά ακούστηκαν και έγιναν σήμερα στη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.