Α.Δαμιανού: Στον ύψιστο βαθμό η θεσμική διαφθορά και διαπλοκή στην Κύπρο-Πολλά «θα» στα μέτρα της Κυβέρνησης

www.dialogos.com.cy/astra

Η Κυπριακή Δημοκρατία κατρακυλά στους δείκτες της διαφθοράς ενώ έχει αυξηθεί στον ύψιστο βαθμό η θεσμική διαφθορά και διαπλοκή τόνισε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Άριστος Δαμιανού.

Μιλώντας στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ σημείωσε ότι η διαφθορά των τελευταίων χρόνων επικεντρώνεται στον οικονομικό έγκλημα και μάλιστα κάποιοι να θησαυρίζουν στις πλάτες πολιτικών αποφάσεων.

Ο κ. Δαμιανού επισήμανε ότι η κυβέρνηση δεν έχει την πραγματική βούληση για να αντιμετωπίσει τη διαφθορά και διαπλοκή, από τη στιγμή που είναι μέρος του προβλήματος. Τόνισε ο πρόεδρος προέβη σε διάγγελμα που δεν είπε τίποτα, εκτοξεύοντας κατηγορίες εναντίον άλλων και χωρίς να αναγνωρίζει το πρόβλημα.

Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ τόνισε στα μέτρα που εξαγγέλθηκαν, υπήρχαν πολλά «θα» και αναμένουν να δουν πως θα μετουσιωθούν σε πράξεις. Αλλά επισήμανε ότι τα δεσμεύομαι του προέδρου Αναστασιάδη δεν έχουν αντίκρισμα στην κυπριακή κοινωνία. Είπε μάλιστα ότι κάποια μέτρα που εξαγγέλθηκαν κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά ο κ. Δαμιανού τόνισε την ίδια ώρα ότι δεν υπάρχουν απτά μέτρα που σήμερα θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα διαφθοράς.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.